18.3 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLondonezii s-au înfuriat pe arbitru

Londonezii s-au înfuriat pe arbitru

Atacantul ivorian al formaţiei Chelsea, Didier Drogba, a avut o reacţie extrem de nervoasă, manifestându-şi mânia împotriva arbitrului norvegian al meciului cu Barcelona, Tom Ovrebo. La finalul partidei, după ce fusese înlocuit, Drogba a intrat din nou pe teren şi s-a îndreptat spre arbitru, ţipând în direcţia acestuia. Reţinut de coechipieri şi de reprezentanţi ai UEFA, jucătorul a fost avertizat de arbitrul norvegian.  Extrem de nervos, jucătorul ivorian s-a îndreptat spre camerele de luat vederi şi a înjurat. „Înţeleg reacţia lui, plină de emoţie, de adrenalină, chiar dacă a depăşit puţin limitele“, a comentat antrenorul Guus Hiddink reacţia lui Drogba. Atacantul ivorian ar putea fi sancţionat de UEFA.
Şi fundaşul Jose Bosingwa l-a acuzat pe arbitrul norvegian Tom Henning Ovrebo că a dezavantajat formaţia londoneză şi a spus despre acesta că este un „hoţ“. „Acest arbitru a fost cumpărat. Nu ştiu dacă se poate numi arbitru sau hoţ. Nu există cuvinte să descriu o astfel de persoană. Nu a fost corect modul în care a condus partida, el nu mai trebuie să arbitreze niciodată. Suntem trişti, dar trebuie să plecăm cu capetele sus. Nu am ce să spun despre golul Barcelonei, dar nu ne-au fost acordate penaltiuri“, a spus Bosingwa.
Căpitanul lui Chelsea, John Terry, l-a criticat şi el pe arbitrul Tom Henning Ovrebo: „Este foarte greu un meci în care există atâta emoţie. Deciziile au fost împotriva noastră şi 40.000 de oameni prezenţi pe stadion au văzut acest lucru. Eu nu folosesc cuvântul «trişat», dar am vrut să se arbitreze imparţial. Barcelona nu a avut ocazii timp de 93 de minute. Dacă primeam penalti şi făceam 2-0, meciul era terminat“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS