18.3 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCrivoi l-a surclasat pe James Blake

Crivoi l-a surclasat pe James Blake

Surpriză de proporţii la Mastersul de la Roma (Italia). Tenismanul Victor Crivoi a fost protagonistul celei mai frumoase victorii din primul tur, românul învingându-l pe americanul James Blake, numărul 16 mondial, la capătul a două seturi. Ajuns pentru prima dată în carieră pe tabloul principal al unui turneu de Masters, Crivoi (26 de ani, 112 ATP) i-a administrat un 7-5, 6-3 lui James Blake, cap de serie numărul 14 şi de două ori sfertfinalist în capitala Italiei. La sfârşitul meciului, Victor Crivoi a căzut în genunchi de bucurie, aceasta fiind cea mai importantă victorie din cariera sa, succes care i-a asigurat până acum 70 de puncte ATP şi un cec în valoare de 14.500 de euro.

În turul secund, Victor Crivoi, intrat pe tabloul principal după ce a trecut de calificări, îl va avea ca adversar pe învingătorul partidei Robin Soderling (Suedia, 27 ATP) – Marcel Granollers (Spania, 97 ATP).

Tot în primul tur al Mastersului de la Roma, Victor Hănescu a fost eliminat de sârbul Viktor Troicki, scor 3-6, 3-6, dar nu a plecat cu mâna goală, deoarece a încasat zece puncte ATP şi 7.650 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS