19.2 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFetele lui Manea, perdante

Fetele lui Manea, perdante

Baschetbalistele de la SCM-CSSU Craiova au pierdut jocul de pe teren propriu cu CSS LMK Sfântu Gheorghe, scor 90-69 (21-19, 15-19  18-32, 15-20), disputat miercuri seară, în cadrul rundei cu numărul 21 din Divizia A. Susţinute de un public numeros, oltencele au avut o evoluţie foarte bună în primele două sfeturi. Cristina Ciocan şi surorile Cutaş au finalizat cu puncte mai toate atacurile, în timp ce adversarele au ratat nepermis de mult. Însă, la pauză, echipa oaspete, pregătită de Csaba Deri, avea un avantaj de două puncte, scor 38-36. În sfertul trei, jucătoarele echipei din judeţul Covasna au apăsat pe acceleraţie şi s-au desprins decisiv.
Antrenorul craiovean Liviu Manea a spus la finalul meciului că, încă o dată, s-a resimţit lipsa de jucătoare experimentate pe banca de rezerve. „Din păcate, banca noastră este mult mai puţin experimentată decât a celorlalte echipe şi asta se vede în sferturile trei şi patru. Partidele disputate miercurea şi sâmbăta sunt obositoare şi, când eşti nevoit să alergi 40 de minute fără să fii schimbat, e foarte greu să mai arunci la coş cu aceeaşi precizie din primele sferturi. În partida cu Sfântu Gheorghe se putea şi mai bine. Noi am avut 11 puncte diferenţă, iar fetele nu trebuia să îşi grăbească atacul. Ar fi trebuit să aibă mai multă răbdare. Puteam termina atunci în avantaj şi poate am fi redus din diferenţă“.

Ciocan şi Cutaş, lăudate de antrenorul adversarelor

Antrenorul celor de la CSS LMK Sfântu Gheorghe, Csaba Deri, crede că în debutul partidei echipa abia s-a dezmorţit după drum: „Oboseala şi-a spus cuvântul şi de aceea am avut un început de meci atât de slab. Important este că ne-am revenit şi am învins. Avem o echipă mult mai valoroasă şi mai puternică, iar asta a dus la victorie. Craiova este o echipă bună, care are în componenţă jucătoare talentate precum Ciocan şi Cutaş“.
Cristina Ciocan, marcatoare a 20 de puncte pentru SCM-CSSU Craiova, a spus: „Am pierdut, dar sunt foarte mândră că am reuşit să ne ţinem de adversare până la pauza meciului. Faptul că noi nu avem o bancă valoroasă, care să intre pe teren să ne mai dea un suflu, s-a văzut clar în sfertul trei“. Antrenorul craiovean Liviu Manea a început meciul în formula: Ciocan (20 puncte), A. Cutaş (23), C. Cutaş (16), A. Haas (3), A Chirilă (5). Pe parcurs au mai intrat: Gligă şi A. Ştefan. SCM-CSSU se menţine pe locul 9, iar mâine întâlneşte, în deplasare, formaţia CSM Satu Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS