27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCraioveanu, gata să aducă investitori spanioli la Ştiinţa

Craioveanu, gata să aducă investitori spanioli la Ştiinţa

Sosit în Bănie împreună cu oameni de afaceri iberici, fostul atacant al Universităţii a anunţat că poate găsi persoane dispuse să susţină financiar Ştiinţa.

Fostul atacant al Ştiinţei, Gică Craioveanu, se află de câteva zile în Bănie. Acesta a organizat ieri o întâlnire cu presa, subliniind că Universitatea poate evolua în cupele europene, chiar dacă a pierdut în Copou.
„Fără discuţie, Universitatea poate merge în cupele europene. Am văzut meciul cu Poli Iaşi şi, chiar dacă a jucat de la mijlocul primei reprize cu un om mai puţin, Universitatea a dovedit că e o echipă mult mai valoroasă decât Politehnica. Numai că a avut foarte mult ghinion cu acele două bare ale lui Stoica şi Costea, cu ocaziile pe care le-a irosit, aceea clară a lui Găman spre final de meci. A jucat bine şi cu un om mai puţin deşi e complicat să evoluezi cu un om în minus. Dacă Adrian Mititelu va menţine această echipă timp de trei-patru ani, în mod sigur Craiova se va bate pentru cucerirea eventului. Mi-aş dori din tot sufletul să comentez un meci al Ştiinţei în cupele europene contra unei echipe din Spania“, a spus Craioveanu, care consideră că Universitatea ar face faţă în prima ligă spaniolă, putându-se clasa între locurile 8-14.

„Mititelu are bani“

Gică este la Craiova într-o călătorie de afaceri, fiind însoţit de câţiva spanioli, care vor să investească în Bănie. Chiar dacă despre finanţatorul Universităţii, Adrian Mititelu, se spune că are probleme financiare, acesta cerând recent sprijinul autorităţilor locale, Craioveanu nu crede că ar fi nevoie ca spaniolii să sponsorizeze Ştiinţa.
„Am venit să văd echipa, să vorbesc cu Adrian (Adrian Mititelu – n.r.), să-mi văd părinţii. Am venit cu nişte oameni de afaceri din Spania. Sper să investească la Craiova. Nu ar fi rău să apară sponsori la Universitatea, m-am gândit la asta, numai că Adi are în prezent atâţia bani încât nu e nevoie să vină altcineva. Dar, dacă ar apela vreodată la mine şi aş putea să ajut, aş face-o oricând, pentru că am o relaţie foarte bună cu el de foarte mulţi ani“, a precizat Gică Craioveanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII