27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportRanieri susţine că Juventus nu se predă

Ranieri susţine că Juventus nu se predă

Antrenorul Claudio Ranieri susţine că, în ciuda înfrângerii suferite de Juventus în meciul de miercuri cu Chelsea, din optimile Ligii Campionilor, formaţia sa nu se va preda şi va continua să lupte pentru calificare până în ultimul minut al returului.
„O să ne fie greu, dar nu ne predăm. Juventus nu poate renunţa niciodată aşa de uşor. Situaţia este mai complicată acum, Drogba a vrut să-l impresioneze pe antrenor, iar noi l-am controlat cât de mult am putut. Este păcat că am pierdut, asta pentru că am avut şi un start mai prost, dar calificarea nu este decisă. Cel mai mult mă supără faptul că în retur ei vor încerca să ţină cât mai mult balonul şi vor da totul pe contraatac. Trebuie să fim în cea mai bună formă, să-i atacăm constant şi să fim agresivi“, a afirmat Claudio Ranieri.
La rândul său, tehnicianul olandez al lui Chelsea, Guus Hiddink, a spus că echipa sa a suferit mult, chiar dacă a câştigat.
„Am presat foarte mult în primele 20 de minute şi am marcat. Poate că mai trebuia să înscriem un gol, dar trebuie să recunoaştem că, în ultima parte a meciului, am suferit mult. Avem mult de lucrat pentru aceste meciuri din cupele europene, iar Juventus a dovedit că este o formaţie inteligentă“, a afirmat Hiddink la finalul meciului pe care Chelsea l-a câştigat, cu 1-0, în faţa lui Juventus, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS