18.3 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportKeane, fără regrete

Keane, fără regrete

Atacantul Robbie Keane, revenit recent de la Liverpool la Tottenham, a afirmat că nu a fost tratat corect de antrenorul „cormoranilor“, Rafael Benitez, opinând că ar fi avut altă evoluţie dacă fosta sa echipă ar fi fost pregătită de alt tehnician. Jucătorul irlandez, care a stat la Liverpool 189 de zile, a dezvăluit că Benitez nu i-a explicat de ce a fost lăsat în afara lotului la meciul de cupă cu Everton şi la partida contra lui Chelsea, din Premier League, şi nici că are de gând să-l vândă la Tottenham.
„Nu regret nimic din ce am făcut. Nu am greşit că am mers acolo, dar lucrurile nu au mers aşa cum am vrut din anumite motive. Nu m-am adaptat la stilul de joc pe care îl vrea Rafa. Dacă acolo era alt antrenor, poate că rămâneam. Am făcut tot posibilul să joc bine şi să ajut echipa, ceea ce este cel mai important. Nu am spus nici un cuvânt rău despre nimeni, nu am avut probleme cu antrenorul şi nu am întârziat la antrenamente. Fiecare vrea să facă parte din echipă, iar când eşti lăsat pe dinafară nu mai simţi că faci parte dintr-un grup. Acum mă gândesc la echipa mea şi ar însemna mai mult pentru mine ca Tottenham să câştige Cupa Ligii decât Liverpool campionatul, chiar dacă nu voi juca pe Wembley. Sunt unul dintre fotbaliştii lui Tottenham şi perioada petrecută la Liverpool a trecut“, a explicat Robbie Keane.
Atacantul irlandez nu a dorit să-i răspundă lui Benitez, care i-a pus la îndoială capacitatea de a evolua la un club puternic.
„Cred că în toţi aceşti ani am dovedit că sunt capabil să marchez cât mai multe goluri şi nu sunt oameni pe care nu-i respect. Benitez poate să spună că nu puteam să joc la un club care are prestigiul lui Liverpool, dar eu respect oamenii prea mult ca să răspund. Harry Redknapp discută cu jucătorii, are o relaţie foarte bună cu ei“, a precizat Robbie Keane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS