18.3 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDrobeta lui Neagoe se bate cu FK Zeta

Drobeta lui Neagoe se bate cu FK Zeta

Severinenii au programate şase amicale în turneul din Antalya, prima confruntare disputându-se astăzi, cu campioana Muntenegrului din 2007, FK Zeta.

Lotul Drobetei a sosit miercuri în Antalya, cartierul general fiind la hotelul Hedef, un stabiliment de cinci stele, cu teren de antrenament foarte bun şi condiţii deosebite de refacere. „Este un complex hotelier construit recent în Antalya, în 2006, iar asemenea condiţii cum sunt aici nu avem în România. Băieţii sunt mulţumiţi de condiţii, ca şi mine. Însă, aşa cum am mai spus-o, avem de muncit, iar jucătorii sunt receptivi, inclusiv cei care nu au făcut cu Drobeta primul cantonament din Serbia. Nu am avut parte de nici o accidentare până acum şi sper ca şi după meciurile care le vom juca aici, vreo şase stabilite, să am tot lotul valid şi bine pregătit pentru returul acestei ediţii de campionat. Chiar dacă probabil le este mai greu, este perioada determinantă pentru a fi în formă bună în campionat. Partea a doua, am mai spus-o, este foarte importantă pentru obiectivul pe care ni l-am propus, promovarea în Liga I“, a spus antrenorul principal al severinenilor, Eugen Neagoe.
În primele două zile de cantonament, tehnicianul a coordonat două antrenamente pe zi. Astăzi, începând cu ora 15.00, este programat primul amical, cu FK Zeta, campioana Muntenegrului în ediţia 2006/2007. Înaintea meciului de astăzi, de dimineaţă, o parte dintre jucători, cei care nu vor evolua împotriva muntenegrenilor, vor efectua o pregătire fizică specifică.
Săptâmâna viitoare, Drobeta va disputa alte meciuri amicale: luni – cu Hertha Berlin II; joi – FK Bora Banja Luka, iar sâmbăta viitoare, cu o echipă din liga a II-a a Rusiei. În ultima săptămână de cantonament în Antalya, severinenii intenţionează să joace încă două amicale. Luni, 16 februarie, ar fi trebuit să se dispute un meci cu echipa a doua a celor de la Rubin Kazan, dar a fost contramandat, oltenii lui „Geană“ urmând să întâlnească, după toate probabilităţile, pe Krylya Sovetov. Ultima partidă din turneul din Antalya este cu Dinamo Tbilisi, miercuri, 18 februarie.
La revenirea în ţară, Drobeta Turnu Severin îşi va încheia seria meciurilor de verificare premergătoare returului într-o confruntare cu revelaţia provinciei în turul acestei ediţii de campionat, Unirea Urziceni, meciul disputându-se pe terenul echipei lui Dan Petrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU