21.4 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024

Finala provinciei

Pentru prima dată după 14 ani, două echipe din provincie se vor lupta pentru Cupa României. În 1994, Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, era învinsă cu 1-0 de Gloria Bistriţa, un an mai târziu acesta poposind în vitrina Petrolului Ploieşti, în dauna Rapidului. De atunci, Cupa României a rămas în Capitală, iar în această seară ea poate ajunge la Cluj sau Urziceni. CFR şi Unirea se vor întâlni pe stadionul „Ceahlăul“ din Piatra Neamţ, de la ora 20.45, în meciul care va pune capăt acestui sezon de-a dreptul nebun.
Trupa lui Andone este aproape de a realiza eventul, însă ialomiţenii lui Dan Petrescu, aflaţi şi ei în premieră în ultimul act al competiţiei KO, vor să le fure această bucurie clujenilor.
„Pentru noi ar fi al doilea trofeu în istoria de 100 de ani a clubului. Am trecut de euforia câştigării campionatului şi ne vom bate pentru fiecare minge, pentru că suntem aproape de event, o performanţă istorică pentru noi“, a spus Andone, tehnicianul lui CFR Cluj. „Este o onoare pentru noi să întâlnim echipa campioană în finala Cupei. Ca antrenor al Unirii Urziceni, sunt mândru şi fericit că am ajuns în finală. Aşa cum le-am spus şi jucătorilor, de aceasta îţi aduci aminte numai dacă o câştigi“, a declarat Petrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS