22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCostea, lăsat acasă

Costea, lăsat acasă

Anunţat înainte de Paşte în lotul lărgit de jucători care va participa la stagiul de pregătire din Turcia al echipei naţionale, golgheterul Ştiinţei, Florin Costea, a fost uitat de Victor Piţurcă. Selecţionerul a făcut ieri publice numele fotbaliştilor din campionatul intern care vor pleca în staţiunea Belek, în perioada 12-19 mai, pentru a se pregăti de Euro, lista anunţată înainte de sărbători suferind trei schimbări. În afara decarului Universităţii Craiova, au mai fost lăsaţi acasă golgheterul Timişoarei, Gigel Bucur, şi mijlocaşul Oţelului, Janos Szekely.
„Se va face o mare nedreptate în cazul în care Florin Costea nu va merge la Euro 2008. Piţurcă ar face o mare greşeală. Costea este cel mai în formă jucător din campionat şi noi credem că merită să fie acolo, la turneul final. Decizia însă îi aparţine în totalitate selecţionerului“, a declarat antrenorul Ştiinţei, Nicolo Napoli, la aflarea veştii. Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, are şi el cuvinte de laudă la adresa a doi jucători de la Craiova, pe care îi consideră buni de Liga Campionilor. „Pentru a face o echipă de Champions League, aş lua doi jucători de la Craiova, nu dau nume, dar este vorba despre un portar foarte bun şi un atacant de valoare“, a afirmat „Corleone“, făcând, evident, referire la Bornescu şi Florin Costea.
Cei 14 jucători din Liga I, convocaţi de Victor Piţurcă pentru acest ultim stagiu de pregătire înainte de CE 2008, sunt: Lobonţ (Dinamo), Coman (Rapid), M. Popa (Poli Timişoara) – portari; Săpunaru (Rapid), D. Goian, Ghionea (ambii Steaua), Moţi (Dinamo) – fundaşi; M. Rădoi, Ov. Petre, N. Dică, Nicoliţă (toţi Steaua), Ad. Cristea (Dinamo) – mijlocaşi; Fl. Bratu (Dinamo), Deac (CFR Cluj) – atacanţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII