21.4 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportNapoli, circumspect

Napoli, circumspect

La finalul partidei pierdute de Ştiinţa la Buzău, antrenorul craiovenilor, Nicolo Napoli, a afirmat că echipa sa nu merita să fie învinsă. „A fost un meci cu două feţe şi consider că am pierdut nemeritat. Am controlat partida, însă am ratat mult şi în fotbal ocaziile se răzbună. Este adevărat că ne-au lipsit şi mulţi jucători de bază. Gloria era obligată să câştige acest meci şi a fost mult mai inspirată în faza ofensivă. Noi am dormit la faza golului. Suntem dezamăgiţi de ultimele două rezultate, iar cu Ceahlăul vom juca la victorie“, a declarat italianul. Napoli nu a dorit să comenteze însă speculaţiile care s-au creat în jurul partidei de la Buzău: „Nu pot să spun că jucătorii s-au dat la o parte, dar nu bag mâna în foc pentru nimeni. Nu am făcut-o când eram jucător, nu o fac nici când sunt antrenor. Plec de la premisa că o echipă trebuie să câştige atunci când intră pe teren“.
„Nici vorbă de blat, sunt doar zvonuri. Jucătorii Craiovei sunt prea orgolioşi ca să dea meciul cuiva. Aceşti copii ambiţioşi şi de caracter nu vor sta niciodată în umbra altora, nu au cum să se dea la o parte, indiferent de cine le-o va cere. Pur şi simplu au prins o zi mai proastă“, a fost explicaţia dată de Ovidiu Stîngă, managerul sportiv al Ştiinţei.
Bucuroşi de victorie, buzoienii au luat apărarea Craiovei, lăudând tânăra echipă a lui Nicolo Napoli. „Ce mai, oltenii au echipă bună! Am avut multă şansă în prima repriză, la ocaziile lor. Au câţiva jucători de mare valoare. M-a impresionat foarte mult Costea, un atacant rar pentru Liga I. Craiova a vrut să ne bată, dar jucătorii ei au ratat mult şi noi i-am taxat. Universitatea este una dintre puţinele echipe din campionat care joacă doar pe teren“, a declarat Costel Bucur, finanţatorul Gloriei Buzău.
Conform site-ului fanatik.ro, după antrenamentul de ieri al Ştiinţei, între finanţatorul Adrian Mititelu şi jucătorii Tănasă şi Dina a izbucnit un conflict, în urma căruia primul a predat echipamentul şi a părăsit echipa. Mititelu i-a acuzat pe unii alb-albaştri că au trântit meciul cu Gloria, iar aceştia au sărit la Napoli, reproşându-i italianului că nu le-a luat apărarea în faţa patronului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU