21.4 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024

Meritam un egal

Antrenorul Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, a venit la conferinţa de presă murmurând în italiană „Ăsta e fotbalul“. El şi-a felicitat elevii pentru joc, susţinând că Ştiinţa nu merita să piardă în faţa Stelei. „Sunt dezămăgit de acest rezultat, pentru că echipa a făcut o repriză secundă bună şi meritam să obţinem măcar un egal. Nu-mi amintesc de vreo altă ocazie a lor, în timp ce noi am avut şi o bară. Primul lor gol am înţeles că a fost din ofsaid, iar la al doilea nu a fost corner, dar am şi pierdut marcajul. Băieţii au jucat bine, au încercat, au vrut… Prima repriză a fost mai moale din partea noastră, e adevărat, dar nici ei nu au făcut nimic, nu ne-au dominat, deşi ei erau cei care trebuia să câştige cu orice preţ. Sunt mulţumit de ceea ce a arătat echipa mea, dar mai este loc de îmbunătăţiri“, a spus tehnicianul italian.

La rândul său, antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a considerat corect rezultatul şi a lăudat tânăra echipă a Craiovei. „Îmi place foarte mult această echipă tânără pe care o aveţi. Poate FIFA v-a făcut un bine interzicându-vă transferurile, pentru că întotdeauna Craiova a scos jucători foarte buni din propria pepinieră, iar în situaţia actuală aceştia au primit şi posibilitatea să se exprime“, a afirmat Lăcătuş, care nu a uitat să-l gratuleze în mod special pe Florin Costea.

Universitatea va avea însă mari probleme de lot la partida de sâmbătă, cu Gloria Buzău. Pe lângă accidentaţii Ciprian Tănasă şi Michael Baird, Napoli nu va putea conta pe alţi trei jucători de bază, toţi aflaţi în stare de suspendare. Lui Dorel Stoica i s-au alăturat, după meciul cu Steaua, Josh Mitchell şi Spase Dilevski, aşa că defensiva Ştiinţei va suferi la Buzău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS