27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportLăncierul Ogăraru, învins la Enschade

Lăncierul Ogăraru, învins la Enschade

Ajax Amsterdam şi-a dezamăgit suporterii în runda a 30-a a primei ligi olandeze. Cu fundaşul român pe banca de rezerve, Ajax nu s-a întors cu nici un punct din deplasarea de la Enschade, unde Twente a reuşit să se impună pe final de meci, cu 2-1.

După o primă repriză anostă, cele două echipe au încercat să tranşeze disputa în ultima jumătate de oră de joc, Ajax deschizând scorul în minutul 63, prin Douglas. George Ogăraru a intrat pe teren în minutul 68, în locul lui Siem de Jong, care s-a accidentat. Introducerea internaţionalului român pe teren nu a adus nici un plus în jocul lui Ajax, gazdele punctând de două ori în ultimele 20 de minute. După ce Wilkshire a restabilit egalitatea, Elia a reuşit golul victoriei în minutele de prelungire a partidei.

În urma acestei înfrângeri, Ajax a rămas pe poziţia a doua, dar s-a depărtat la şapte puncte de liderul PSV Eindhoven.

În celelalte partide disputate duminică în runda a 30-a a primei ligi olandeze s-au înregistrat următoarele rezultate: VVV Venlo – NEC Nijmegen 1-2 (Honda ’34 / Beukering ’79, Sibum ’90), Sparta – Feyenoord 3-2 (Boukhari ’15, ’50, Emnes ’90 /Lucius ’11, Bronckhorst ’62), Willem II Tilburg – Heracles Almelo 2-1 (Mourad ’46, Demouge ’68 / Schilder ’70).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS