24.8 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăSportToacsen ar fi mulţumit şi cu locul opt

Toacsen ar fi mulţumit şi cu locul opt

Energia Pandurii Târgu Jiu îşi va prezenta astăzi, de la ora 18.15, în Sala Sporturilor, lotul cu care va aborda sezonul 2007 – 2008, prilej cu care va susţine şi un ultim meci de verificare înainte de debutul campionatului, în compania divizionarei secunde Universitatea Piteşti. Cu excepţia lui Mrakic, toţi handbaliştii sunt apţi şi pregătiţi pentru primul meci cu HC Odorhei.
„Este o prezentare a echipei, urmată de un meci amical cu Universitatea Piteşti. Aşa e frumos şi normal să prezentăm echipa şi să şi jucăm un joc, aştept să fie spectacol şi să avem multă grijă la accidentări. S-au antrenat toţi jucătorii în afară de Mrakic, care este accidentat. În prezent, majoritatea handbaliştilor sunt apţi 99 la sută pentru începerea campionatului“, a spus antrenorul-jucător Sorin Toacsen.
Deşi şi-ar dori ca echipa sa să se claseze pe un loc de cupe europene în viitorul sezon, Toacsen este conştient că valoarea lotului nu-i permite să viseze aşa sus, ci doar la un loc în prima jumătate a clasamentului. „Mi-aş dori un loc cât mai sus în clasament, o poziţie care ar asigura o prezenţă în cupele europene. Valoarea echipei este însă de a termina în locurile imediat următoare celor de cupe europene. Ar trebui să ne mulţumim şi cu acest loc, ţinând cont că au venit foarte mulţi jucători în vara aceasta. Sper ca toţi jucătorii, inclusiv cei străini, să se integreze bine şi să ne permită să ne gândim la ceva interesant pentru sezonul următor“, a punctat Toacsen. Tehnicianul exclude din start posibilitatea ca Energia Pandurii să se lupte pentru evitarea retrogradării în campionatul următor. „Nici nu vreau să mă gândesc că la echipa pe care o avem, cu posibilităţile financiare şi cu oamenii pe care-i avem să ne batem la retrogradare. Trebuie să ne asigurăm cel puţin locul 8“, a încheiat Toacsen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS