27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportChelsea s-a relaxat

Chelsea s-a relaxat

Werder Bremen continua sa se mentina pe locul al doilea in Grupa A a Ligii Campionilor, dupa victoria obtinuta, miercuri seara, pe teren propriu, cu 1-0, in fata formatiei Chelsea Londra. Englezii, deja calificati in optimile de finala, au inceput meciul fara Sevcenko si Robben, lasati pe banca de rezerve de antrenorul Jose Mourinho.


Asa cum era de asteptat, nemtii s-au aruncat in atac inca de la inceput, fundasul Terry blocându-i pe rând pe Daniel Jensen si Hugo Almeida. Bremen a ratat o ocazie mare prin Klose, care a trimis cu capul peste poarta din pozitie buna. Diego (’22) si Almeida (’24) l-au pus la grea incercare pe Carlo Cudicini, intr-un interval scurt. Portarul „albastrilor“ nu a mai avut ce face in minutul 27, când, la o lovitura de colt, Mertesacker, nemarcat in careu, a trimis cu capul in plasa.


La un sfert de ora dupa inceperea reprizei secunde, Mourinho i-a scos de pe teren pe Mikel si Drogba si i-a introdus pe Robben si Sevcenko, care nu au reusit sa schimbe foarte mult jocul englezilor. In aceasta repriza, germanii s-au retras cedând initiativa celor de la Chelsea, dar nici englezii nu au insistat prea mult in atac, lasând uneori impresia ca nu-i deranjeaza foarte mult ca pierd. Bremen are cu doua puncte mai mult decât Barcelona si ii este suficient un rezultat de egalitate pe „Nou Camp“ pentru a accede in optimi.


Barcelona s-a impus cu scorul de 2-0, la Sofia, in fata formatiei Levski, fara sa depuna prea mare efort. Golurile catalanilor au fost marcate de Giuly (‘5) si Iniesta (’65). Spaniolii, detinatorii trofeului, asteapta „barajul“ cu Bremen de pe 5 decembrie si nu-si mai permit un pas gresit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS