16.2 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSe retrage Vodita?

Se retrage Vodita?

Gruparea din Orasul Minunilor si-a reluat pregatirile pentru viitorul sezon cu un nou antrenor principal, Iordan Eftimie, fost ultima oara la Dacia Mioveni. Tehnicianul oltean urma ca aseara sa semneze contractul cu FC Caracal pentru trei sezoane. Obiectivul pentru campionatul 2006/2007 este mentinerea echipei in Divizia B. Pe lânga cei 15 jucatori din lotul sezonului trecut, caracalenii au in probe multi tineri, fara nume, dar de perspectiva. Au ajuns la Caracal juniori de la câteva scoli de fotbal cunoscute in România, „Gica Popescu“, „Nucet“, „Marius Lacatus“. Ar fi posibila o colaborare si cu Universitatea.


„Ne-ar interesa si jucatori de la Universitatea, in special juniori, dar o discutie clara in acest sens vom avea doar dupa ce se definitiveaza loturile Stiintei“, a spus presedintele executiv Jean Nitulescu. La reunirea de luni, absenti motivati au fost Sergiu Popescu (invoit pentru sustinerea licentei la IEFS Craiova) si Alexandru Stancu (bacalaureat). Au absentat nemotivat Apostol si Vodita. Despre ultimul, Jean Nitulescu a afirmat: „Ne-a surprins absenta lui si l-am sunat pentru a afla motivul absentei. Printre altele, Vodita a lasat sa se inteleaga ca n-ar fi exclus sa renunte la fotbal. Nu comentez, dar sper ca sa fie doar o vorba, nu o decizie. Sa vedem…“


Negrila: „Astept decizia lui Balaci“


La reunirea lotului, s-au prezentat cei trei antrenori: Iordan Eftimie, Nicolae Negrila si Sabin Ciurea. Despre zvonul privindu-l pe Negrila, presedintele Nitulescu a precizat: „V-am mai spus ca in privinta antrenorului Nicolae Negrila decizia o va lua Ilie Balaci, dar care n-a venit inca la Caracal. Il asteptam zilele acestea“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS