15.6 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDupa Zamfir si Otet vine Pincu!

Dupa Zamfir si Otet vine Pincu!

Consiliul judetean finanteaza si Clubul Sportiv Judetean Stiinta „U“ Craiova, dar criteriile de numire a directorului surprind lumea fotbalistica.


De câtiva ani, Consiliul Judetean Dolj finanteaza si coordoneaza activitatea fostului Centru de copii si juniori al Universitatii, decizie luata ca urmare a demersurilor facute de fostul finantator al clubului, Dinel Staicu. Clubul Sportiv Judetean Stiinta „U“ Craiova, cum este denumirea oficiala a fostului centru, a organizat, in 2003, concurs pentru ocuparea functiei de director, la care au participat doar doua persoane: Ovidiu Drinceanu, un fost jucator si antrenor de fotbal cu rezultate bune in Japonia si Arabia Saudita (acum aflându-se in Qatar), si un jurist, Florin Stancu. Surprinzator sau nu, concursul a fost câstigat de Florin Stancu, cel care a indeplinit aceasta functie pâna in primavara acestui an. Sustinând si câstigând alt concurs, Stancu a fost numit director al Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj, postul de director al clubului ramânând astfel vacant. Prin Hotarârea nr. 69 din aprilie 2006, Consiliul Judetean Dolj a dispus ca atributiile functiei de director interimar sa fie preluate pentru o perioada de cel mult 60 de zile de contabilul-sef al CSJ Stiinta „U“ Craiova, Alexandru Nemtaru. Absolvent al ASE Bucuresti, Nemtaru a lucrat, din 1995 incoace, ca trezorier la Electroputere, Electro-Bere, iar din 2003 la CSJ Stiinta „U“ Craiova. La inceputul acestei luni, a fost organizat concursul pentru ocuparea postului, dar la care s-a prezentat un singur candidat, alt nume „cunoscut“ in fotbal, ca si Stancu si Nemtaru: Pincu!


Joi, 29 iunie, in sedinta extraordinara a consiliului judetean, printre alte puncte ale ordinii de zi, figureaza si un proiect de hotarâre privind numirea directorului la CSJ in persoana lui Bogdan Mihai Pincu, cu ultimul loc de munca prin Diosti. Domnul Pincu nu are nici o vina pentru ca a ajuns in aceasta functie importanta pentru fotbalul juvenil din Craiova, el a sustinut un concurs, l-a câstigat si de vineri se va prezenta la post si va face, probabil, pe administratorul. N-ar fi exclus ca sa-i certe pe Beldeanu, Ustabacief, David, Mogosanu si ceilalti angajati, cine stie… Pe vremurile bune, când Bania era un fel de „fabrica“ de fotbalisti, acest post de raspundere a fost coordonat de oameni cu nume si rezultate in fotbal, precum regretatul Constantin Otet, Nicolae Zamfir si altii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS