12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Revansa lui Raul

Liderul nationalei Spaniei, Raul, si-a luat revansa luni, in meciul de la Stuttgart cu Tunisia, in fata celor care i-au cerut selectionerului Aragones sa-l lase acasa. De asemenea, capitanul echipei Real Madrid a câstigat si „razboiul rece“ pe care l-a avut cu antrenorul nationalei iberice, conflict care a fost declansat de faptul ca Aragones nu i-a gasit lui Raul un loc printre titulari.


„Sunt mai bun decât crede antrenorul“, a spus Raul, iar luni seara a demonstrat adevarul spuselor sale, inscriind un gol foarte important pentru Spania.


Un sprijin neasteptat pentru Raul a venit din partea fundasului Barcelonei, Carles Puyol, care a spus ca singurul capitan al selectionatei iberice este Raul Gonzalez. „Chiar daca este pe banca, influenta sa se simte permanent“, a spus fundasul si capitanul echipei catalane.


Incercând sa dreaga busuiocul, Luis Aragones a spus ca vinovati de starea conflictuala existenta in cadrul lotului spaniol sunt ziaristii iberici. Aragones a dezmintit faptul ca s-a certat cu Raul, sustinând ca vedeta Realului a acceptat faptul ca la unele meciuri va fi nevoit sa ia loc pe banca de rezerve.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS