22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportAproape de catastrofa

Aproape de catastrofa

„Nesansa, lipsa de experienta si increderea prea mare in unii jucatori m-au adus in aceasta situatie. Plesan m-a ingropat“, a spus Badea dupa ultimul meci al sau pe banca Stiintei. Antrenorul isi plingea propria soarta, dar nimeni nu s-a gasit sa il consoleze. Familia Stiintei este mult prea suferinda ca sa-l compatimeasca pe primul antrenor dupa Florin Marin caruia suporterii i-au cerut demisia. Plecarea lui Badea nici nu a mai atras atentia, atita timp cit echipa a ajuns mai aproape ca oricind de retrogradare, iar la 300 de kilometri distanta, un jucator al sau isi ingropa fetita de cinci saptamini.


Meciul de la Constanta a semanat cu dezastrul României de la Copenhaga, numai ca Plesan a jucat cvadruplu rol, fiind Dorinel Munteanu, Mutu, Cernat si Bratu la un loc. Golgheterul Craiovei ne-a dat sperante cind a reusit al saptelea sau gol din acest campionat, dar tot el ne-a taiat aripile, ratind penaltiul din minutul 85. Nu am scapat nici cu egalul, pentru ca Baicu a pus bomboana pe coliva Universitatii in prelungiri. Multi pot pretinde ca alb-albastrii au evoluat bine in dubla cu Farul, dar de fapt meciurile s-au disputat dupa scenariul imaginat de gazde. Fara sa impresioneze ca in meciurile din tur, acestea au reusit victorie in campionat si gol marcat in Cupa, adica exact ce trebuia sa obtina Craiova in sejurul pe litoral.


Contra Argesului, Universitatea nu a jucat nimic, in Cupa României l-a avut „mina moarta“ pe Rachita, iar simbata la mijloc a fost ghinionul. Trei infringeri intr-o saptamina, trei goluri primite din faze fixe, -10 la „adevar“, si o echipa cu moralul la pamint. In conditiile actuale, practic, Universitatea nu se mai poate salva. Teoretic insa, totul este posibil daca Dinel se trezeste in ceasul al doisprezecelea. Fara a cheltui bani pentru transferuri, patronul Stiintei trebuie sa se intrebuinteze serios in ultimele 13 etape, cind va fi nevoit sa bage serios mina in buzunar, pentru a nu-si lipi numele de retrogradarea echipei dupa 41 de ani de Divizia A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII