31.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportOltean pentru un an

Oltean pentru un an

Abia ieri, dupa antrenamentul de dimineata, atacantul braziliano-belgian Rubenilson a semnat contractul cu Universitatea. Oltenii au ajuns la o intelegere cu „Ruby“ pentru un an, cu optiune pentru inca un sezon din partea clubului din Banie. Oficialii Universitatii au refuzat sa precizeze suma contractului, dar se pare ca ar fi vorba de aproape 60.000 de dolari.

Rubenilson se intelesese cu Mircea Rednic inca din timpul turneului din Austria in privinta transferului la Universitatea, inclusiv in ceea ce priveste suma contractului, ceea ce lipsea fiind oficializarea intelegerii.

Ultima echipa de club la care a jucat Monteiro Ferreira Rubenilson a fost Hapoel Beer Sheva din Israel, dar atacantul adus de Mircea Rednic a mai avut si o „escapada“ in fotbalul pe plaja, evoluind pentru nationala Belgiei, denumita „Nisipurile rosii“ la Campionatul European.

Rubenilson a devenit astfel al patrulea jucator strain din lotul Universitatii, dupa bosniacul Guso, ivorianul Daouda si camerunezul Njock, dar ultimul, desi are contract cu clubul din Banie, nu s-a prezentat la pregatiri.

In privinta congolezului Filston Mongu Nkoy Bonsey se asteapta meciul cu Steaua pentru o ultima testare a sa inainte de a se lua o decizie. Dupa evolutiile din turneul austriac, Rednic s-a aratat incintat de prestatia lui Nkoy, care „a dat siguranta apararii.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS