34.4 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciul Gilortul - Electrica Timisoara se rejoaca

Meciul Gilortul – Electrica Timisoara se rejoaca

• Daca va cistiga partida, echipa din Carbunesti va promova in Divizia B • Se pare ca banatenii sint nemultumiti de decizia Comisiei de Apel si ar depune un memoriu la Comitetul Executiv al FRF

Comisia de Apel a FRF a admis memoriul clubului Gilortul Tirgu Carbunesti si a decis ca partida cu formatia Electrica Timisoara sa fie rejucata. Comisia de Disciplina a FRF a decis, in urma cu o saptamina, ca echipa Gilortul Tirgu Carbunesti sa piarda la masa verde, cu scorul de 0-3, partida cu formatia Electrica Timisoara, in urma incidentelor petrecute inainte de inceperea meciului, cind jucatorii oaspeti au fost agresati.

Comisia de Apel a mentinut celelalte decizii ale Comisiei de Disciplina, respectiv suspendarea pentru sase etape a terenului echipei Gilortul Tirgu Carbunesti, amendarea gruparii cu 30 de milioane de lei. Jucatorii Constantin Munteanu, Octavian Belu, Gheorghe Bujor, Ionut Lepadatu si Ovidiu Aninis, toti de la Gilotul Tirgu Carbunesti, ramin suspendati pentru opt etape si amendati cu cite opt milioane de lei. De asemenea, ramine suspendat pentru un an din activitatea competitionala delegatul echipei gazda, Cristian Luntrescu.

In prezent, Minerul Motru ocupa primul loc in seria a V-a a Diviziei C, cu 63 de puncte, locul secund fiind ocupat de Gilortul Tirgu Carbunesti, cu 62 de puncte. Daca va cistiga partida cu Electrica Timisoara, formatia Gilortul, care este pregatita de antrenorii-jucatori Gica Bujor si Robert Dascalu, ar urma sa promoveze in Divizia B. Nemultumiti de decizia de marti a Comisiei de Apel, este posibil ca oficialii de la Electrica Timisoara sa faca memoriu la Comitetul Executiv al FRF, pentru a se analiza din nou acest caz. Echipa de mijlocul clasamentului, Electrica face, de fapt, jocurile Minerului Motru, principala contracandidata a Gilortului la promovare, altfel nu se explica scandalul declansat in jurul acestei intilniri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS