20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTeam Montage Internaţional U14 şi-a ales campionii la Tenis Club Stănică

Team Montage Internaţional U14 şi-a ales campionii la Tenis Club Stănică

Cea de-a doua ediţie a trofeului Team Montage Internaţional U14, cel mai mare şi mai important eveniment de tenis din judeţul Dolj în 2024, a avut loc în acest weekend la baza Tenis Club Stănică şi s-a desfăşurat pe parcursul a opt zile intense. Cei mai valoroşi tineri sportivi din România, dar şi din afara ţării s-au duelat pentru primele locuri în probele de simplu şi dublu, dar şi pentru premiile puse în joc.

Competiţia a fost organizată de către Tenis Club Stănică, în colaborare cu Team Montage, Federaţia Europeană de Tenis, dar şi Federaţia Română de Tenis.

La finele turneului, cei mai inspiraţi şi talentaţi tenismeni au cucerit trofeele puse în joc şi s-au putut bucura de un un nou pas în dezvoltarea lor profesională. Cei mai valoroşi sportivi români s-au impus în toate probele, chiar dacă printre participanţi s-au regăsit şi tenismeni din Spania, Bulgaria, Elveţia, Ucraina, Australia, Egipt, Germania etc.

Astfel, la simplu băieți, campion a devenit David Cercel. Acesta l-a învins în finală pe Tudor Preda, cu scorul de 6-4, 6-1. La simplu fete Alexia Brabete a dispus în finală de Patricia Cruciat cu 6-3, 6-1.

La dublu băieți s-au impus campionii en-titre ai României, David Cercel / Patrik Bolduț. Ei au învins în finală perechea David Arcip / Tudor Preda cu 6-4, 6-4. Premiu au primit şi Sara Bujor / Ilinca Nita, învingătoare în finala probei de dublu feminin în faţa Alexiei Enache/Mariei Petrache Bozu cu scorul de 6-7, 6-3, 10-6.

Victor Stănică: „Au fost opt zile de tenis la cel mai înalt nivel“

Preşedintele clubului Tenis Club Stănică, Victor Stănică, a vorbit la superlativ despre modul în care s-a desfăşurat competiţia, dar şi despre sportivii participanţi. Acesta le-a mulţumit tuturor celor care s-au implicat şi a mărturisit că Team Montage International U14 îşi va deschide porţile şi în anii viitori.

„În acest weekend a avut loc la Tenis Club Stănică cea mai mare şi importantă competiţie internaţională destinată juniorilor U14 din Oltenia, şi anume Team Montage Internaţional U14. Ne-am bucurat cu toţii de o participare extrem de numeroasă. De asemenea, în cadrul turneului a fost organizat şi un Players Party (n.r. – petrecerea sportivilor), de care copiii au fost încântaţi. Au fost opt zile intense, cu multe meciuri, atât în probele de simplu, cât şi la dublu.

Le mulţumim prietenilor și partenerilor noștri, compania Team Montage. Fără aportul lor, această competiţie nu ar fi putut avea loc. Team Montage este unul dintre cei mai mari susţinători ai tenisului din regiune şi chiar la nivel naţional şi mă bucur că această tradiţie va continua şi în anii ce vor urma. Sponsorii au fost prezenţi în fiecare zi la bază şi au profitat din plin de spectacolul oferit de sportivi. Au asistat, de asemenea, şi la festivităţile de premiere. Le mulţumim, totodată, Federaţiei Române de Tenis pentru sprijinul acordat, dar şi celor de la KinetoPlus Craiova, care au asigurat asistența medicală. Au fost opt zile de tenis la cel mai înalt nivel, iar vremea a ţinut cu evenimentul, nu a creat probleme“, a declarat Victor Stănică, preşedintele clubului Tenis Club Stănică.

Citeşte şi: România are o nouă „stea“! Anca Todoni a cucerit titlul de la Bari

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS