6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Ambasadorul Marii Britanii la București, interesat de atracțiile turistice și "minunile" din Caracal

Olt: Ambasadorul Marii Britanii la București, interesat de atracțiile turistice și „minunile” din Caracal

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a vizitat vineri municipiul Caracal, interesat de atracțiile turistice, dar și de „minunile” orașului, recomandându-le reprezentanților administrației să exploateze legendele locale pentru a promova zona și a atrage vizitatori, potrivit viceprimarului Octavian Stănescu, care a participat la întâlnirea cu diplomatul.
Conform lui Octavian Stănescu, ambasadorul Paul Brummell a vizitat sediul Primăriei Caracal și Muzeul Romanațiului. Viceprimarul a relatat că diplomatul cunoștea o parte dintre „minunile” din Caracal înainte de vizita în oraș, dar a aflat și de altele de la reprezentanții administrației locale.

„Viceprimarul Municipiului Caracal, domnul Octavian Stănescu, a primit astăzi vizita ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord în România, Excelența Sa Paul Brummell. Ambasadorul și-a manifestat preocuparea pentru a afla informații privind atracțiile turistice din orașul nostru, dar în același timp vizibil impresionat să afle detalii despre cele ‘7 Minuni ale Caracalului’. Recomandarea Excelenței Sale a fost aceea de a exploata cât mai mult aceste legende locale în atracția vizitatorilor, dar și a promovării zonei Romanați”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Caracal.

Octavian Stănescu s-a arătat onorat de întâlnirea cu ambasadorul Marii Britanii, căruia i-a prezentat informații despre Caracal și pe care l-a însoțit în vizita în municipiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS