10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi500 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii mehedinţeni

500 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii mehedinţeni

În cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, polițiștii au intervenit la peste 130 de evenimente, au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale și au constatat 30 de infracțiuni.

Pentru siguranţa cetăţenilor, 503 poliţişti au acționat, în ultimele 72 de ore, la nivelul întregului județ, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate 287 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere cu 18 aparate radar. În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 133 de evenimente, dintre care 55 au fost sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 30 de infracţiuni, fiind prinse în flagrant delict 8 persoane bănuite. De asemenea, au fost identificate 3 persoane care ar fi comis fapte penale înregistrate inițial cu autor necunoscut. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 514 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la peste 140.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de aproape 1.000 de lei.
În ultimele 72 de ore, în urma acțiunilor desfășurate pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere, au fost reținute 32 de permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare auto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS