13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiAu început înscrierile pentru școlile de agenți de poliție

Au început înscrierile pentru școlile de agenți de poliție

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinți a anunțat că au început înscrierile pentru școlile de agenți de poliție, în perioada aprilie – mai 2024.

În perioada 24 aprilie – 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinți, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări pentru sesiunea aprilie – iulie 2024, a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Cererile tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, în perioada 24 aprilie – 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, pe adresa de e-mail: [email protected].

Depunerea dosarelor de recrutare în volum complet se va realiza până la data de 21 mai 2024, în intervalul orar 09:00-15:00 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică) la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, bulevardul Carol nr.75, municipiul Drobeta-Turnu Severin.

Concursul de admitere se realizează pentru următoarele unități de învățământ:

  • Şcoala de Agenți de Poliție „VASILE LASCĂR” Câmpina (1.340 locuri);
  • Şcoala de Agenți de Poliție „SEPTIMIU MUREŞAN” Cluj Napoca (300 locuri).

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a M.A.I.

Oferta educațională, condițiile de recrutare, documentele și formularele necesare, alături de detaliile privind concursul de admitere pot fi consultate accesând site-ul: https://mh.politiaromana.ro la secțiunea Carieră/Admitere Școli Postliceale M.A.I. aprilie-iunie 2024.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Mehedinți, la numerele de telefon: 0252.305.113 și 0252.305.114.

Citește și: Dolj: Un nou serviciu de evidență a persoanelor în Robănești

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS