5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Un bărbat a fost dus la spital şi 40 de persoane au fost evacuate din cauză că o garsonieră a luat foc

Mehedinţi: Un bărbat a fost dus la spital şi 40 de persoane au fost evacuate din cauză că o garsonieră a luat foc

Detaşamentul Drobeta a interveni, noaptea trecută, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o garsonieră situată pe strada Veterani din Municipiul Drobeta Turnu Severin.
La faţa locului au fost mobilizaţi 21 de pompieri militari cu trei ASAS, o ambulanţă SMURD şi o autoplatformă. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisa, la întreaga locuinţă, situată la etajul 2 al imobilului. Pompierii au acţionat pentru stingerea incendiului, concomitent cu evacuarea a 20 de persone. În interiorul locuinţei a fost găsit o victimă inconştientă. Este vorba despre un bărbat de 57 de ani, care era intoxicat cu fum, fără să prezinte arsuri. Paramedicii SMURD i-au efectuat manevre de resuscitare, în sprijin, deplasându-se şi un echipaj cu medic de la SAJ. Victima a raspuns manevrelor de resuscitare, iar după 40 de minute, persoana a fost predată cu funcţii vitale echipajului SAJ. În timpul interevenţiei, 40 de persoane din tot blocul au fost evacuate pentru a nu fi în pericol.

În incendiu au ars bunurile de uz casnic din bucătăria și dormitorul garsonierei, în proporție de 80%. De asemenea, au fost afectate şi bunuri situate în exteriorul garsonierei situate la etajul superior: două copertine, un aparat de aer condiţionat şi tâmplăria din aluminiu a terasei. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de o ţigară aprinsă căzută pe nişte deşeuri de hârtie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS