6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Accident mortal la Cujmir

Mehedinţi: Accident mortal la Cujmir

Două accidente rutiere grave au fost înregistrate în ultimele 72 de ore în judeţul Mehedinţi ca urmare a nerespectării regimului rutier.

Ieri, pe DN 56A, în localitatea Cujmir, un tânăr în vârstă de 21 ani, din comuna Vînători, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul vitezei excesive într-o curbă la dreapta, carosabilul fiind umed, a derapat şi a intrat în coliziune cu un cap de pod şi un imobil de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat decesul unei tinere în vârstă de 20 ani, din  comuna Cujmir, județul Mehedinți, pasageră pe locul din dreapta faţă al autoturismului şi rănirea gravă a conducătorului auto.

Un bărbat în vârstă de 46 ani, din oraşul Corabia, judeţul Olt, în timp ce conducea, vineri, un  autoturism, pe DN 6, în afara  localității Ciochiuța, judeţul Mehedinţi, pe fondul oboselii, a adormit la volan, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod de pe marginea drumului. Din accident a rezultat rănirea gravă a  conducătorului auto și rănirea ușoară a altor două persoane pasagere în autoturism.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS