18.3 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: În trafic cu autovehicule neînmatriculate, fără permis și sub influența alcoolului

Mehedinţi: În trafic cu autovehicule neînmatriculate, fără permis și sub influența alcoolului

Un bărbat de 54 ani, din comuna Tîmna, judeţul Mehedinți, a fost depistat în timp ce conducea un moped pe DN 6, în localitatea Tîmna, neîmatriculat și fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-au întocmit acte de urmărire penală pentru comiterea infracțiunilor de  punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sâmbătă, a fost depistat un bărbat de 54  ani, din comuna Breznița Motru, județul Mehedinți, în timp ce conducea o autoutilitară pe DC 81, din comuna Breznița Motru, județul Mehedinți, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat a valoare a alcoolemiei de 0,20 mg/l alcool pur în  aerul expirat.
În cauză s-a luat măsura sancționării conform OUG 195/2002 și reținerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat duminică un bărbat de 38 ani, din municipiu, care a condus un autovehicul pe strada Ghe. Anghel, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Serviciul Județean de Ambulanță Mehedinți, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Sâmbătă, a fost depistat un tânăr de 26 ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinți, în timp ce conducea un moped pe DC 60, în localitatea Lupșa de Jos, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză s-au întocmit acte de urmărire penală pentru comiterea infracțiunii de  conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Ieri, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat un bărbat de 39 ani, din comuna Hinova, judeţul Mehedinţi, care a condus o motocicletă pe DN56A, fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Serviciul Județean de Ambulanță Mehedinți, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Polițiștii din Gogoșu au depistat astăzi un tânăr de 20 ani, din comună, care a condus un moped pe drumul principal ce face legătura între Porțiele de Fier II și Baraj Gogoșu, fără a fi înmatriculat sau înregistrat și fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot astăzi, polițiștii din Gogoșu au depistat un bărbat de 33 ani, din comună, care a condus un moped pe drumul principal ce face legătura între Porțile de Fier II și Baraj Gogoșu, fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Duminică, polițiștii Posturilor de Poliție Rogova și Vînjuleț au depistat un bărbat de 33 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56 A, în localitatea Rogova, la intersecția cu DJ 562 A, având permisul de conducere suspendat din data de 22.07.2015.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS