6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljȘofer de cisternă, suspectat că a furat 2.300 de litri de carburant

Șofer de cisternă, suspectat că a furat 2.300 de litri de carburant

Oamenii legii au stabilit că bărbatul de 45 de ani a reușit să sustragă aproximativ 2.300 de litri de combustibil în numai nouă zile
Oamenii legii au stabilit că bărbatul de 45 de ani a reușit să sustragă aproximativ 2.300 de litri de combustibil în numai nouă zile

Procurorii doljeni au reținut, vineri, un bărbat de 45 de ani, din județul Argeș, suspectat că a sustras 2.300 de litri de carburant din cisterna pe care o conducea.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, pe 3 martie, polițiști din Melineşti au aflat că Aurel Georgescu, de 45 de ani, din comuna Călineşti, județul Argeş, angajat ca şofer pe autocisterna unei societăți comerciale, a sustras o parte din carburantul din cisternă imediat după ce a alimentat. Oamenii legii l-au supravegheat câteva zile pe suspect, iar vineri dimineață, în jurul orei 7.00, imediat după ce a ieşit de la alimentare, șoferul de 45 de ani a fost prins în flagrant în timp ce sustrăgea carburant. În urma percheziţiei făcute în cabina cisternei, oamenii legii au găsit suma de 4.800 de lei, ce ar putea proveni din vânzarea carburantului sustras. Polițiștii doljeni au mai precizat că, în urma anchetei, s-a stabilit că bărbatul a sustras combustibil de nu mai puțin de 14 ori în numai nouă zile. „Prin extinderea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 1-9 martie, persoana în cauză a sustras de 14 ori produs petrolier (aproximativ 2.300 de litri de motorină și benzină, prejudiciul total fiind de aproximativ 12.000 de lei“, au precizat oamenii legii.
Pe numele suspectului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, iar după ce a fost audiat, argeșeanul de 45 de ani a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și a fost dus în arestul IPJ Dolj.
Oamenii legii au mai precizat că Aurel Georgescu va fi dus în fața magistraților craioveni cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS