32.8 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinHeidi Klum merge mai departe

Heidi Klum merge mai departe

Fotomodelul Heidi Klum şi artistul Seal au şocat întreaga lume în luna ianuarie, când au anunţat din senin că vor divorţa, după aproape şapte ani de căsnicie. Seal a vorbit despre acest „eveniment“ imediat după anunţul făcut de comun acord, însă până acum Heidi Klum a preferat să păstreze tăcerea în ceea ce priveşte căsnicia lor şi sentimentele de după divorţ.
Potrivit Daily Mail, ea şi-a luat în sfârşit inima în dinţi şi a acceptat să vorbească despre toate aceste lucruri într-un interviu acordat pentru numărul din luna aprilie al revistei Elle. Supermodelul de 38 de ani a comparat despărţirea de soţul ei cu o tornadă şi a recunoscut că trece printr-o perioadă în care este mai vulnerabilă ca oricând. „Nu sunt făcută din piatră“, spune Heidi Klum. „Simt că sunt în mijlocul unei furtuni. Sentimentele din interior sunt o tornadă, iar ceea ce se întâmplă în lumea de afară, cu sau fără voia mea, creează o altă tornadă. Este foarte greu, dar aşa e viaţa. Lucrurile nu se întâmplă mereu aşa cum planifici“, a încercat supermodelul să explice ceea ce simte.

Probleme vechi
în paradis

În interviul acordat revistei Elle, Heidi Klum a mărturisit că, deşi din exterior relaţia ei cu Seal părea perfectă, idilică şi direct coborâtă din poveştile de dragoste, căsnicia de aproape şapte ani nu a fost nici pe departe scutită de probleme. Doar că cei doi soţi au încercat să le ţină în familie, departe de ochii străinilor. Totuşi, în ciuda tristeţii sale, supermodelul nu şi-a pus fostul soţ într-o lumină proastă şi nici nu l-a învinovăţit pentru destrămarea căsniciei. „Nu le împărtăşeşti celor din afară toate lucrurile prin care treci, lor le prezinţi doar momentele şi ocaziile uimitoare. Ei nu trebuie să ştie chiar totul“, a explicat supermodelul. „Dar nu vreau acum să intru în detalii. Simt că deja s-au spus atât de multe lucruri despre noi, şi despre el, şi despre mine, încât nu vreau să mai comentez şi eu. Vreau doar să merg mai departe, să îmi văd de viaţă, de familie, de afaceri“, a mai spus Heidi Klum.
Întrebată ce părere are despre faptul că, spre deosebire de ea, fostul ei soţ a spălat în public rufele murdare ale familiei aproape nonstop în timpul campaniei de promovare a unui nou album, Heidi Klum a refuzat să îşi recunoască furia şi dezamăgirea. Totuşi, a recunoscut că situaţia este departe de a fi roz. „Este bărbat în toată firea. Nu pot eu să îi spun ce să facă şi ce să nu facă. Este greu. Numai că oamenii nu trebuie să ştie cine ce a făcut. Nu vreau să comentez în nici un fel suişurile şi coborâşurile căsniciei noastre“, a concluzionat Heidi Klum.

Copiii, prioritatea numărul 1

Heidi Klum şi Seal s-au căsătorit în luna mai 2005 şi au patru copii – pe Leni, fiica lui Heidi Klum din relaţia cu Flavio Briatore, pe care Seal a adoptat-o în mod oficial, şi trei copii biologici – Henry, Johan şi Lou Sulola. Fotomodelul spune că în acest moment principalul ei obiectiv este acela de a-şi proteja copiii. „Sunt o leoaică, am patru pui. Sunt mamă şi vreau să am grijă de copiii mei şi să îi protejez. Nu vreau însă să vorbesc despre ei, despre el sau despre mine“, a spus Heidi Klum, care a ţinut să precizeze că despărţirea a afectat-o foarte mult şi i-a provocat o durere nemărginită. „Nu sunt robot, dar o să-mi revin, trebuie să fac asta, în primul rând pentru copiii mei“, a concluzionat supermodelul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS