31.7 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFrumuseţe cu contur

Frumuseţe cu contur

După ce ani la rând au fost uitate de designeri, frumuseţile cu rotunjimi îşi iau acum revanşa

Ani la rând a existat convingerea că femeia ideală are silueta filiformă, iar doamnele cu rotunjimi nu corespund canoanelor de frumuseţe. Tocmai din acest motiv, dorinţa de a fi cât mai slabe cu putinţă s-a transformat într-o adevărată obsesie pentru tot mai multe vedete, iar exemplul lor a fost urmat de femei din întreaga lume. Potrivit it.lifestyle.yahoo.com, dacă în urmă cu doi, trei ani vedete precum Kate Moss sau Victoria Beckham erau exemple demne de urmat pentru tinerele din întreaga lume, epoca modernă are drept idoli frumuseţi voluptuoase precum Kim Kardashian şi Beyonce.
De altfel, această tendinţă este încurajată şi de cercetători, care au descoperit că formele voluptuoase le protejează pe doamne de atacurile cerebrale. Potrivit specialiştilor de la Oxford, grăsimea depozitată pe şolduri absoarbe acizii graşi dăunători şi conţine o proteină care împiedică blocarea arterelor, fiind astfel o armă împotriva bolilor cardiovasculare şi a atacurilor cerebrale. În aceste condiţii, nu e de mirare că din ce în ce mai multe voci pledează pentru frumuseţea naturală şi formele voluptuoase, iar vedetele care sfidează clasicul criteriu 90-60-90 sunt considerate printre cele mai atrăgătoare reprezentante ale sexului frumos.

Vedete… voluptuoase

Un exemplu edificator este Eva Mendes, care a refuzat să se supună cerinţelor aspre de la Hollywood şi nu a dat ascultare numeroaselor voci care îi cereau imperativ să urmeze o dietă. „Mă simt mai sexy când am câteva kilograme în plus“, a spus vedeta ori de câte ori a avut ocazia, mărturisind că îşi iubeşte formele voluptuoase şi este foarte mândră de ele. De asemenea, una dintre actriţele momentului, Christina Hendricks, roşcata sexy din „Mad Men“, este foarte apreciată pentru faptul că promovează o imagine de femeie sănătoasă, care nu „face foamea“ doar de dragul de a face faţă rigorilor de la Hollywood.
„Vin multe femei la mine să îmi mulţumească pentru că le-am redat încrederea în propria persoană. Sunt femei cu forme, care ajunseseră să îşi urască propriul corp. Ele îmi spun că datorită mie au ajuns să se accepte aşa cum sunt“, mărturisea recent Christina Hendricks.
O altă vedetă destul de voluptuoasă este şi Rihanna, ale cărei forme au înnebunit bărbaţii din lumea întreagă. „Îmi iubesc corpul, îmi ador fundul şi picioarele şi fac tot ce pot ca să arăt senzaţional!“, a spus artista într-un interviu acordat revistei People.

Forme celebre

Din listă nu putea lipsi „apetisanta“ Kim Kardashian, celebră mai mult pentru formele sale decât pentru vreo realizare personală. Starleta americană a recunoscut că nu ar renunţa nici în ruptul capului la o prăjitură delicioasă ca să mai slăbească un kilogram. „Da, am puţină celulită. Ce fată nu are? Dacă apar pe coperta unei reviste nu înseamnă că sunt perfectă“, a spus Kim.
O altă frumuseţe care a sucit minţile domnilor cu formele sale este frumoasa solistă de origine columbiană, Shakira. Celebrele sale forme sunt admirate în întreaga lume, motiv în plus pentru ca solista să le expună cu mândrie în videoclipuri. La fel de mândră de silueta sa este şi Beyonce. „Sunt conştientă de formele corpului meu şi sunt foarte mulţumită de acestea“, a spus artista.
Părerea sa este împărtăşită şi de Scarlett Johansson, care a mărturisit că nu înţelege obsesia colegelor sale de breaslă pentru o siluetă scheletică. „Nu mi-aş dori niciodată să îmi pierd formele, întrucât ele fac o femeie să arate a femeie. Formele mă fac să mă simt sexy“.
La rândul său, actriţa Jessica Simpson îşi afişează cu mândrie silueta, neezitând să poarte rochii mulate, în ciuda faptului că în ultima perioadă a mai luat în greutate. În plus, ea a creat o linie vestimentară destinată doamnelor cu forme bine conturate, pe care le consideră „femei adevărate“.
Din această galerie a vedetelor cu forme apetisante nu putea lipsi Jennifer Lopez.
Fără îndoială, nici un posterior din lume nu a fost la fel de admirat precum cel al divei sud-americane, care, de altfel, a avut grijă să îşi asigure „comoara“ pe milioane de dolari. În plus, J.Lo consideră formele sale un avantaj şi nu pierde nici o ocazie pentru a le expune.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS