22.2 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMai bine sex decât shopping

Mai bine sex decât shopping

Recunoscuţi pentru pragmatismul lor, britanicii au decis să renunţe la maratonul prin centrele co-merciale, în favoarea unei seri petrecute cu partenerul de viaţă.

Probabil un popor conservator şi atât de rezervat când vine vorba de schimbări nu ar fi avut niciodată curajul să se gândească să înlocuiască tradiţionalele cumpărături de Sărbători cu o partidă de sex. Din fericire, există britanicii şi al lor celebru pragmatism. Ei au decis să renunţe la maratonul prin centrele comerciale, constatând că a face dragoste este o activitate mult mai plăcută şi e şi gratis (de obicei)! Cel puţin aşa afirmă peste o treime din supuşii Majestăţii Sale, Regina Angliei, care au fost intervievaţi de agenţia YouGov. Pentru aceste Sărbători, britanicii au ales sexul nu doar ca fiind cea mai plăcută activitate de practicat în timpul liber, ci şi drept cel mai bun antidot împotriva crizei economice.
Cei mai împătimiţi susţinători ai acestei teorii sunt scoţienii. Pentru a-şi respecta faima de „zgârie-brânză“, 45 la sută dintre ei preferă să îşi petreacă o seară în pat cu partenerul decât la plimbare printre rafturi. Şi asta nu doar pentru economisirea banilor. Aţi calculat vreodată câte ore preţioase din timpul dumneavoastră liber vi le risipiţi doar pentru a vă însoţi partenerul de viaţă la cumpărături, pentru a vă întoarce acasă tot cu mâna goală? Rezultă astfel că renunţarea la acest hobby costisitor în favoarea sexului este de două ori mai avantajos.

Femeile renunţă greu la cumpărături

Bineînţeles că renunţarea la shopping pentru o după-amiază de pasiune nu este decizie tocmai uşor de luat, mai ales când este vorba de femei.
Potrivit unui sondaj realizat tot în Marea Britanie, femeile sunt mult mai puţin dispuse decât reprezentanţii sexului tare să renunţe la corvoada cumpărăturilor de Crăciun. În plus, dacă ar fi nevoite să renunţe la cumpărături pentru a economisi bani, cele mai multe ar opta pentru o bârfă alături de prietene decât pentru o partidă de sex cu partenerul.
Motivul este în parte fiziologic. Potrivit unui studiu dat publicităţii de prestigioasa revistă New Scientist, creierul doamnelor este orientat spre pragmatism, în timp ce, în cazul bărbaţilor, cuvântul de ordine este sexul. Aşadar, este foarte posibil ca multe doamne să nu se lase ispitite de o partidă de sex, nici măcar dacă ar şti că astfel vor evita să cheltuiască aiurea banii prin magazine. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII