18.4 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSclipitoare în doar o oră

Sclipitoare în doar o oră

Timpul pare să se scurgă cu paşi repezi, iar momentul începerii petrecerii se apropie. Preparatele culinare sunt gata, aşa că puteţi să vă ocupaţi şi de dumneavoastră. Aveţi doar o oră la dispoziţie. Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să vă împrospătaţi tenul cu o mască rapidă. Astfel, cât faceţi baie, întindeţi pe faţă puţină miere şi masaţi, să intre bine în piele. Închideţi ochii şi respiraţi adânc. După 10-20 de minute, spălaţi-vă cu apă caldă şi apoi rece. Efectul este garantat. Aveţi nevoie şi de un peeling, aşa că apelaţi la cel cu smântână şi sare, căci, la sfârşitul unei zile, nimic nu este mai potrivit decât un astfel de tratament. Se amestecă două linguri de sare cu smântână, se masează pielea cu crema obţinută, prin mişcări circulare, apoi se clăteşte cu apă caldă. Sarea elimină celulele moarte şi excesul de apă din ţesuturi. Pentru a păstra pielea hidratată, după baie nu vă ştergeţi cu prosopul, ci tamponaţi-vă uşor. Ungeţi-vă apoi pe tot corpul cu cremă sau cu ulei. În felul acesta, picăturile de apă rămân „închise“ în pielea, care devine netedă şi catifelată. Uleiurile de plante bogate în vitamine sunt eficiente, precum şi cele de susan sau de migdale, dar şi cele destinate bebeluşilor.

 

Nu uitaţi de machiaj

 

Pentru că timpul de relaxare este foarte scurt, dizolvaţi într-un pahar cu apă o tabletă efervescentă de magneziu şi beţi. Obrajii par obosiţi, aşa că aveţi nevoie de un strop de prospeţime. Efectul poate fi obţinut cu uşurinţă cu ajutorul fardului de obraz. Aveţi nevoie doar de un pămătuf şi de un fard de culoarea caiselor sau piersicilor. Zâmbiţi larg şi aplicaţi-l doar pe pomeţi, uşor înclinat spre tâmple. Culoarea poate fi estompată cu o „umbră“ de pudră.

Pentru o privire seducătoare, o linie neagră este cât se poate de sexy. Trasarea ei cu eye-liner lichid cere timp, iar dumneavoastră nu aveţi. Mult mai rapidă şi cu un efect natural garantat este metoda următoare: luaţi un creion de ochi (dermatograf) de culoare neagră şi desenaţi cu el puncte cât mai apropiate pe marginea pleoapei superioare.

Şi unghiile au nevoie de îngrijire. Timpul vă presează, aşa că nu renunţaţi la pilit şi la tăiatul pieliţelor. Înmuiaţi-vă degetele, preţ de unu-două minute, în apă cu săpun sau şampon. Rezultatul se va vedea imediat: unghiile murdare sau galbene se vor curăţa perfect, fără nici un efort.

Nici pentru o vizită la coafor nu mai aveţi timp, aşa că, pentru a da ţinută şi volum podoabei capilare, aplecaţi capul în faţă, pulverizaţi spray pentru volum la rădăcina părului şi uscaţi-vă cu foehnul, de la frunte spre ceafă. Veţi fi mulţumită de rezultat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS