26.7 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCe-şi doresc femeile

Ce-şi doresc femeile

Sex 365 de zile pe an, un partener cu un dezvoltat simţ al umorului şi cu un pic de barbă. Acestea sunt lucrurile pe care şi le doresc doamnele, potrivit rezultatelor unui sondaj recent, realizat pe un eşantion de 2.000 de femei, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 34 de ani.

Atunci când vine vorba despre momentele de intimitate, bărbatul ideal pentru femeia secolului XXI este acela capabil să vină mereu în întâmpinarea dorinţelor ei şi să dea dovadă de imaginaţie. Potrivit studiului citat, majoritatea reprezentantelor sexului frumos îşi doresc să facă dragoste mai des, iar la capitolul preferinţe estetice, atunci când se gândesc la un bărbat, vor un partener cu barbă în locul unuia cu un look foarte îngrijit. Sunt apreciaţi şi doriţi bărbaţii care au grijă de propria persoană, dar care nu sunt „îndrăgostiţi“ de cosmetică. Fascinant precum Richard Gere, cult şi ironic precum Woody Allen, cunoscător al psihologiei femeilor ca Marcello Mastroianni, şmecher ca James Dean şi protector precum Rocky Balboa, acestea sunt calităţile pe care femeile şi le doresc de la partener, după cum reiese din sondajul ale cărui rezultate au fost publicate recent de revista dedicată femeilor Donna Moderna.

Chiar dacă fiecare dintre doamne are un ideal de frumuseţe, condiţionat de ambient, modă sau sensibilitatea de moment, există totuşi câteva trăsături somatice care, potrivit mai multor cercetări, pot fi considerate universale. Spre exemplu, bărbatul ideal trebuie să aibă o înălţime medie, părul bogat, fruntea lată, sprâncene bine conturate, ochi mari, nas mediu, pomeţi pronunţaţi, buze subţiri, umeri laţi, abdomen plat şi musculos, picioare lungi, puternice. Pentru 75 la sută din doamne, un bărbat care are simţul umorului bine dezvoltat are mult mai multe şanse de a le cuceri decât unul foarte frumos, dar plictisitor.

În plus, femeile sunt din ce în ce mai dornice de sex, precizând că ar fi foarte mulţumite dacă ar avea parte zilnic de el. O noutate care se manifestă la nivel mondial este cea legată de iniţiativă. Doamnele îşi doresc un partener care să le ofere libertatea de a prelua iniţiativa în momentele de intimitate, dar, în acelaşi timp, vor un partener care să ştie exact ceea ce le face plăcere şi ce nu. Sunt, de asemenea, din ce în ce mai apreciate locurile neobişnuite şi situaţiile neprevăzute. Femeile cer bărbaţi adevăraţi, care după discuţii şi momente de tandreţe să ştie să treacă la fapte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII