23.4 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024

O adiere de lux

Sezonul nunţilor a început şi, odată cu el, şi goana pentru ţinutele de seară ale doamnelor şi domnişoarelor dornice să strălucească la un asemenea eveniment.

Rochiile de seară pretenţioase nu sunt pe placul multora dintre doamnele şi domnişoarele invitate la vreun eveniment nupţial. În plus, preţurile sunt destul de piperate, iar o astfel de ţinută nu mai poate fi purtată prea curând. Tendinţele modei se schimbă şi, odată cu ele, rochia costisitoare de seară îşi pierde utilitatea, sfârşind în vreo plasă, în aşteptarea vremurilor în care designerii ar hotărî readucerea în actualitate a stilului anilor trecuţi. Totuşi, nici într-o rochie obişnuită nu s-ar putea afişa. Soluţia de compromis ar fi o ţinută nu prea scumpă, care mai poate fi purtată, dar care trebuie să capate un pic de strălucire prin accesorii. O ţinută spectaculoasă, care să atragă admiraţia poate fi alcătuită dintr-o rochie de satin cu imprimeuri florale la 149 de lei, accesorizată cu o brăţară cu aplicaţii la 39 de lei şi o floare în păr la 50 de lei.

De asemenea, toată lumea va admira o rochie din bumbac cu elastan la 157 de lei, cu spatele gol, pe care o puteţi completa perfect cu o pereche de cercei cu pietre aplicate, la 45 de lei. Rochia din satin cu imprimeu floral vă poate scoate din anonimat, aşa că puteţi miza pe ea.

Dacă optaţi pentru o curea subţire sub bust, asortată cu pantofii sau sandalele din picioare, veţi reuşi să atrageţi complimente chiar şi din partea doamnelor. Şi rochiţele din bumbac, cu pietre aplicate în jurul gâtului, la 169 de lei, completate de o brăţară din metal, pot fi altă opţiune pentru ţinutele de nuntă, cu dumneavoastră în calitate de invitat.

Cu toate aceste sugestii, gândul pare să fi rămas tot la rochia din bumbac albastru electrizant, accesorizată cu o eşarfă din mătase în talie, la 135 de lei, pe care aţi văzut-o din maşină zilele trecute în vitrina unui magazin. S-ar potrivi de minune cu sandalele cu bretea pe gleznă pe care tocmai le-aţi achiziţionat după îndelungi „lupte“ cu dumneavoastră însevă, căci preţul vi se părea cam piperat (215 lei).

 

Alte sugestii

 

Şi dacă rochiile nu sunt piesele de vestimentaţie preferate, puteţi alege o pereche de pantaloni la 179 de lei şi un maiou metalic, nuanţă la modă în acest sezon, din bumbac, la 100 de lei.

Adăugaţi ţinutei şi câteva accesorii la modă, care vor vorbi de eleganţă. Sezonul acesta sunt aduşi în centrul atenţiei şi pantalonii evazaţi, în stilul anilor ’70. Făcându-şi debutul cu succes în serialul „Charlie’s Angels“, acest tip de pantaloni avantajează orice tip de conformaţie. Din păcate, înălţimea este foarte importantă, ei stând cel mai bine pe persoanele înalte. Îi puteţi asorta foarte bine cu sandale, cămaşă sau bluză din satin cu imprimeuri florale sau cu forme geometrice. Şi accesoriile din lemn se potrivesc de minune cu acest tip de ţinută. Pantalonii skinny sunt şi ei pe val. Sunt sexy, alungesc piciorul, pun în evidenţă şoldurile şi gleznele şi sunt o bună achiziţie dacă sunteţi slabă. Asortaţi-i cu o pereche de pantofi stiletto şi nu veţi trece neobservată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS