32.8 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAccesoriile primăverii 2008

Accesoriile primăverii 2008

De la sandale, curele, genţi plic şi până la ochelari cu ramă groasă, accesoriile pentru sezonul primăvară-vară 2008 sunt un remember al anilor trecuţi.

 

Designerii au stabilit tendinţele în materie de accesorii. Poşetele plic din piele de şarpe şi de crocodil sunt must-have-urile din acest sezon, în perfectă comuniune cu ţinutele vestimentare. Accesoriile de dimensiuni mari sunt preferatele doamnelor şi domnişoarelor. În nuanţe calde- cărămiziu, crem, bej şi roz pal-, poşetele plic fac moda. Le puteţi purta, indiferent de ţinuta pe care o alegeţi. Fendi şi Chloe sunt doar două branduri care au optat pentru comoditate şi bun-gust. În cazul celui dintâi, monograma cunoscută de iubitoarele de shopping este realizată în aşa fel încât conferă ţinutei un plus de glamour. Pe de altă parte, Chloe aduce o versiune a poşetei plic în nuanţe puternice de mov, dintr-un material pretenţios, piele de crocodil şi amănunte lucrate manual. Ambele modele vin să le cucerească pe reprezentantele sexului frumos.

Cureaua şi sandalele, în armonie perfectă

Alt accesoriu care nu trebuie să lipsească din garderobă în sezonul primăvară/vară 2008 este cureaua. Yves Saint Laurent propune modelul lat, în vreme ce casa Chanel, pe cel clasic, cureaua subţire, ambele fiind menite să sublinieze liniile corpului, personalizând în acelaşi timp ţinuta vestimentară. O piesă de vestimentaţie poate fi transformată cu uşurinţă în una de efect. Designerii cred cu tărie că aceste accesorii glamour vă vor scoate din anonimat. Curelele din piele semnate Bottega Veneta, Roberto Cavalli, Miu Miu, Fendi şi Mulberry concurează la titlul de vedete ale sezonului. Nuanţele metalice de bronz şi auriu, albastrul electric, maro, nuanţele de mov şi galben sunt perferate. În deplină armonie cu aceste accesorii sunt sandalele. Cele din lac semnate Gucci, în stilul pantofilor Oxford, sau cele din piele de şarpe semnate Dolce and Gabbana, decupate în vârf şi cu toc conic, îmbracă ingenios piciorul şi accentuează o gleznă subţire, diafană, susţin specialiştii citaţi de site-ul stiletto.ro. În schimb, pentru gambele ceva mai groase, acest tip de sandale nu reprezintă cea mai bună alegere.

Ochelarii de soare, la modă

Nu trebuie să uitaţi nici de ochelarii de soare. Ultimele tendinţe readuc în prim-plan ochelarii cu rame din plastic groase, în diverse forme, amintind de vedetele anilor 1940. Acestea sunt, de altfel, propunerile designerilor Karl Lagerfeld şi Luella.

Creatorii s-au gândit şi la pălării, atât de utile în sezonul cald, căci cine vorbeşte mai bine de feminitate, aducând parfumul eleganţei clasice, decât aceste accesorii. John Galliano şi Rodarte propun un look şic, în genul celebrei Jacqueline Kennedy, care reînvie spiritul anilor ’50 şi ’60.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU