20.1 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTricotajele sunt mereu la modă

Tricotajele sunt mereu la modă

Nu trebuie să ne întristăm că vine sezonul rece şi nu ne mai putem răsfăţa trupul în cele mai frumoase sau comode haine din garderobă. Pentru a fi cât mai uşor de asortat, creatorii au readus în vitrine tricotajele.

Designerii au propus, în această toamnă, lâna, pielea, caşmirul, toate combinate cu bun gust. Tricotajele cele mai utilizate sunt cele din lână, mohair, angora, în varianta uni sau combinate.
Se impune pentru ţinuta de toamnă cardiganul în nuanţe pământii: gri, maroniu sau chiar negru, dar cu o cămăşuţă albă pe dedesubt se pot asorta foarte bine şi nuanţe de verde sau roşu. Lungimea nu mai este o problemă. Fie că este lung sau mediu, cardiganul este foarte uşor de purtat şi se potriveşte cu multe alte articole vestimentare.
Tricotajele vi le puteţi confecţiona singure sau puteţi să o rugaţi pe mama sau pe bunica să vi le facă. Dar indiferent de unde le procuraţi, chiar şi din rafturile magazinelor, tricotajele sunt mereu în topul tendinţelor. Se vor impune din ce în ce mai mult pe piaţă rochiţele tricotate, fustele midi şi puloverele de lână. Se poartă jachetele lungi, cu revere largi. Nu uitaţi, în cazul în care decideţi să achiziţionaţi o asemenea piesă vestimentară, să căutaţi jachetele cu cordon în talie.
Atunci când doamnele se orientează spre achiziţionarea unui pulover trebuie să se gândească la necesitatea acestuia. Trebuie să fie cât mai larg şi cât mai comod.
Tradiţionalul poncho nu trebuie nicidecum lăsat pe locul doi.

Cum asortăm articolele tricotate

Tricotajul, de orice culoare şi orice textură, se poate asorta fără probleme cu catifeaua sau mătasea. Foarte bine merge şi cu jeanşi şi cu cizme înalte.
Accesoriile pentru asemenea articole vestimentare ale acestei toamne pot fi şi ele, la rândul lor, tricotate. Genţile, de preferat voluminoase, sunt tricotate, combinate cu bucăţi din piele sau de raiat.
Putem să cumpărăm un pulover sau o jachetă cu mânecă lungă, dar la fel de frumos va arăta o vestuţă peste clasicele cămăşi. Atenţie trebuie acordată la combinarea culorilor dintre aceste articole vestimentare.
Alături de genţile tricotate se poartă bijuteriile ciudate: o brăţară împletită, un ciucuraş la cizmă sau la tivul de la bolero, dar şi cercei un pic mai lungi decât de obicei.

Cardigan militar

Cardiganul este un fel de pulover cu nasturi sau fermoar, fiind numit aşa după James Thomas Brudenell, al şaptelea principe de Cardigan, un comandant al armatei din Marea Britanie. Este făcut la maşină sau tricotat din bumbac sau lână. Este disponibil pentru ambele sexe, dar cel mai mult este purtat de către doamne. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS