22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMedicina starurilor

Medicina starurilor

Magnetoterapia, masajele detoxifiante conform principiilor ayurvedice sau curele de regenerare sunt câteva dintre secretele starurilor atunci când vine vorba despre menţinerea în cea mai bună formă.

Deşi multe persoane sunt reticente când vine vorba să apeleze la remedii medicale alternative, starurile par să adopte fără nici o ezitare astfel de tratamente medicale. Sheryl Crow, de exemplu, a apelat la acupunctură pentru a câştiga lupta cu cancerul la sân.

Voluptoasa Pamela Anderson a recurs la tratamente naturiste când a aflat că s-a îmbolnăvit de Hepatita C, carismaticul Richard Gere apelează la terapia cu cristale pentru a-şi echilibra starea de sănătate, iar Kylie Minogue a recurs la cromoterapie pentru a învinge cancerul la sân.

Tratamentul cu ventuze a fost readus în actualitate după ce în anul 2004, actriţa Gwyneth Paltrow s-a afişat în public etalând mai multe vânătăi perfect rotunde, cu care s-a ales după ce a făcut un astfel de tratament. Ambiţioasă şi exigentă, regina muzicii pop, Madonna, are două obsesii: puterea şi forma fizică. Pentru a-şi păstra aspectul său invidiat de multe dintre reprezentantele sexului frumos vedeta a declarat că este dependentă de Gyrotonics – o metodă de antrenament revoluţionară şi originală, care combină principiile din yoga, ale Tai-chi-ului, gimnasticii, dansul şi nataţia.

Cel care practică un astfel de antrenament câştigă în supleţe, muşchii se alungesc, silueta pare ca şi sculptată, iar starea fizică şi cea psihică sunt excelente.

Fără a avea vreun complex, actriţa americană Sharon Stone îşi afişează vârsta cu nonşalanţă, sfidându-le parcă pe colegele sale de breaslă, care au doar 20 de ani. Privirea, pielea şi prezenţa sa ca întreg fascinează şi seduc pe oricine îi stă alături. Vedeta filmului „Basic Instinct“ a mărturisit că secretul său îl reprezintă bijuteriile magnetice.

„Nu îmi place să iau medicamente care au efecte secundare. Aceste bijuterii magnetice fac minuni atunci când vine vorba despre dureri de cap, insomnii, stres, dureri musculare sau greaţă“, a spus actriţa. Bijuteriile respective acţionează precum acele de acupunctură, stimulând anumite puncte-cheie şi restabilind astfel echilibrul yin şi yang din organism.

Monica Bellucci preferă curele detoxifiante

 

Adepţi ai bijuteriilor magnetice s-au declarat şi fostul preşedinte american Bill Clinton, dar şi moştenitoarea lanţului de hoteluri Hilton, Paris Hilton. Actriţa italiană cu ochii migdalaţi, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, Monica Bellucci, are un ritm de viaţă extrem de agitat, astfel că de multe ori preferă să-şi organizeze întâlnirile profesionale la ora prânzului. Având o conformaţie voluptuoasă, actriţa este un inamic declarat al curelor de slăbire şi al regimurilor la modă. Ea preferă să-şi încarce bateriile şi să-şi detoxifice organismul la centrul Espace Henri-Cheno, din localitatea italiană Merano, unde petrece aproximativ o săptămână pe an şi unde beneficiază de diete personalizate, balneoterapie şi masaje cu ventuze, pentru a elimina celulele grase. Pe de altă parte, actriţa australiană Nicole Kidman este adepta masajelor ayurvedice cu uleiuri din plante şi a masajelor abhyanga, care reprezintă una dintre cele mai populare tehnici ale medicinii tradiţionale indiene. Acest ritual de frumuseţe, uneori tonic, alteori delicat, îi eliberează corpul de tensiune, îi întăreşte articulaţiile şi o ajută la eliminarea toxinelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS