23.4 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinImprimeuri leopard pentru un stil senzual

Imprimeuri leopard pentru un stil senzual

Moda are in acest sezon accente feline. Viata este o jungla si designerii au hotarât ca este momentul sa scoatem la iveala animalul din noi. Asa suna motoul care insoteste una dintre tendintele in voga ale acestui sezon.


Atribut al stilului african, imprimeurile cu motive animale s-au perindat prin moda in ultimele decenii, revenind si disparând repetat din atentia creatorilor. Anul acesta sunt din nou in actualitate, fiind adoptate de designeri atât pentru tinute casual sau de seara, cât si pentru accesorii, pentru a oferi un look cu totul agresiv.


Constienti de senzualitatea pe care o ofera imprimeurile ce imita pielea felinelor salbatice, creatorii nu s-au sfiit sa includa in colectiile lor toamna-iarna o serie de tinute „salbatice“ ce s-au bucurat de un succes enorm, mai ales pentru faptul ca acestea au fost scoase in evidenta de vedete ce se declara adevarate iubitoare ale stilului „wild“: Angelina Jolie, Goldie Hawn sau Victoria Beckham, care si-au facut nu o data aparitia la evenimente mondene imbracate sau purtând accesorii ce imitau pielea de leopard, tigru sau zebra.


Daca vi se pare ca atrageti prea mult atentia in cazul in care va imbracati din cap pâna in picioare in tinute ce imita pielea felinelor, puteti opta doar pentru un acesoriu in aceasta tendinta: o geanta, o pereche de cizme, de pantofi, o esarfa sau o pereche de manusi leopard va vor oferi o nota de eleganta fara sa fiti considerata „agresiva“.


Imprimeurile trebuie potrivite in functie de dimensiunile celei care le poarta. Astfel, cele gen blana de leopard, pe care liniile sunt mai strânse, se potrivesc oricui, pe când cele ce imita pielea de zebra sau de girafa prezinta spatii mari albe intre linii si arata bine doar pe o silueta subtire. Imprimeurile animale este indicat sa fie combinate cu nuante neutre: alb, crem, bej, kaki sau negru pentru seara.


De la Cavalli la Blumarine, de la Byblos la Gaetano Navarra, nu exista stilist care sa nu fi incercat sa promoveze acest stil senzual si salbatic. Dolce & Gabbana a lansat chiar o linie numita „Animalier“, Louis Vuitton a explorat acest stil focalizându-si atentia pe genti, iar Tod’s pe pantofi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS