17 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Scurte stiri

Bunuri furate ascunse intr-un picior de lemn


Un barbat care a furat mai multe produse cosmetice dintr-un magazin estonian i-a pus in dificultate pe agentii de paza, acestia nereusind sa-si dea seama unde ascunsese hotul prada. Dupa cum informeaza site-ul terra.net.lb, compania de paza Falck a declarat ca un client schiop, cunoscut in zona drept un hot experimentat, a intrat intr-un magazin din capitala Estoniei. Purtatorul de cuvânt al companiei Falck a declarat: „Agentii de paza l-au urmarit cu ajutorul unei camere de supraveghere si l-au vazut intrând intr-o cabina de proba cu cosul plin de produse cosmetice, dar au fost surprinsi sa constate ca la iesirea din cabina cosul era gol“. Când agentii de paza l-au oprit pe barbat pentru a-l verifica, dupa indelungi cautari ei au descoperit produsele cosmetice in valoare de 885 de coroane (57 de euro) ascunse in piciorul de lemn al individului. Infractorul a fost predat politiei si a fost identificat doar dupa prenume. Agentii de paza povestesc ca le-a luat ceva timp pâna sa-si dea seama unde erau ascunse produsele furate. In plus, barbatul nu s-a lasat usor convins sa-si demonteze piciorul artificial.


Amendat pentru ca a spus „bomba“ in avion


Un australian de 65 de ani a fost condamnat sa plateasca o amenda de 10.000 de dolari australieni (6.423 de dolari americani) de catre un tribunal din Singapore, pentru ca a pronuntat cuvântul „bomba“ intr-un avion ce efectua un zbor catre Indonezia. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Riccardo Paulin a pledat vinovat fata de acuzatiile care au fost formulate impotriva lui. In timpul zborului, barbatul s-a adresat unei stewardese, intrebând-o: „Unde punem bomba?“. El se afla la bordul unui avion al companiei aeriene regionale SilkAir cu destinatia Surabaya, potrivit jurnalului Straits Times. Paulin si-a cerut scuze pentru gestul sau si a subliniat ca a fost doar o gluma.


Salt de la 4.000 de metri fara parasuta


Inspirat parca din filmele cu James Bond, un fost politist s-a lansat de la o inaltime de 4.000 de metri, fara parasuta. Dupa cum informeaza Krone.at, Andreas Dachtler s-a lansat dintr-un avion, impreuna cu un coleg, care i-a stat alaturi in „cascadoria secolului“. Pentru aceasta cascadorie, austriacul a avut la dispozitie 30 de secunde. „James Bond m-a inspirat in aceasta incercare. Am vrut sa fac si eu ce a facut el in «Moonraker»“, a spus austriacul de 43 de ani. „Saltul in nimic“ a avut loc „pe un aeroport in sud-estul Europei“. In aceasta incercare, singurul sau ajutor a fost colegul sau de cascadorii, Robert Schwendinger. „Sarim impreuna pe aeroportul «Ländle» din Hohenems. Ne cunoastem si avem incredere unul in celalalt“, a povestit austriacul.


Paris Hilton isi doreste un irlandez


Paris Hilton a declarat ca are o slabiciune pentru barbatii cu „sânge fierbinte“ si pentru cei greu de cucerit. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, mostenitoarea lantului de hoteluri Hilton a declarat ca barbatii pe gustul ei sunt cei gen Cillian Murphy sau Colin Farrell. „As vrea un irlandez. Toti irlandezii sunt extrem de sexy. Ador Irlanda, mai ales ca eu am origini irlandeze“, a spus Paris Hilton, care se afla in prezent la Dublin pentru a-si promova noul sau parfum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS