22.8 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Scurte stiri

Un milion de dolari un celular


Firma de telefonie mobila GoldVish din Elvetia a realizat cel mai scump celular din lume. Acoperit cu 20 de grame de diamante de calitate superioara, realizat din aur si cu un ecran din safire, „Le Million de la Nuit“ este de departe cel mai costisitor telefon mobil din lume. Ca un celular ce se respecta, telefonul-minune este dotat cu MP3-player, camera si Bluetooth si are o memorie de doi Gb. Pretul este pe masura: un milion de dolari. Pentru cei care nu doresc sa dea atâtia bani pentru un telefon, GoldVish are si versiuni ceva mai ieftine. Astfel, pentru un mobil din colectia „Illusion“, va trebui sa scoateti din buzunar doar 18.900 de euro.


Dus parfumat pe plaja


De acum inainte, turistii aflati in vacanta in Italia vor putea sa se racoreasca facând dusuri parfumate. Dupa cum informeaza Tgcom.it, pe o plaja din Monopoli au fost instalate primele dusuri parfumate. Potrivit initiatorilor acestui proiect, apa parfumata de la dusuri ii va ajuta pe tinerii macho de pe plaja sa faca mai usor cuceriri printre reprezentantele sexului frumos. Administratorii plajei au decis sa instaleze aceste dusuri deosebite nu pentru a „racori“ spiritele incinse ale tinerilor, care, dupa cum se stie, in sezonul estival isi pornesc ritualurile de cucerire. Obiectivul inventatorilor este de a da o mâna de ajutor tinerilor cuceritori, punându-le la dispozitie arome si parfumuri afrodiziace.


Prince – cel mai sexy vegetarian din lume


Cântaretul Prince a fost ales „cel mai sexy vegetarian din lume“ in anul 2006, a anuntat un grup american de aparare a drepturilor animalelor. Dupa cum informeaza site-ul Cyberpresse.ca, interpretul piesei „Purple Rain“ imparte aceasta onoare cu actrita americana de televiziune Kristen Bell, de 25 de ani, a precizat asociatia People for the Ethical Treatment of Animals (PETA). Peste 40.000 de persoane au participat la acest sondaj efectuat pe site-ul organizatiei. „Cei doi câstigatori de anul acesta nu sunt doar cei mai sexy vegetarieni, ci si prieteni ai animalelor“, a declarat un responsabil al PETA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS