26.7 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSecretul unui bronz de invidiat

Secretul unui bronz de invidiat

Bronzata la numai câteva zile dupa ce termometrul a trecut de zece grade Celsius? Este posibil numai daca apelati la câteva sedinte de bronzare la solar. Totusi, pentru a obtine un bronz de invidiat trebuie sa tineti cont de câteva reguli de conduita…


O data cu primele semne ale primaverii, craiovencele au luat cu asalt saloanele de infrumusetare care au si solare (ca doar nu poti purta fuste mini daca nu esti bronzata). „Avem cliente care veneau la solar si asta-iarna, dar in ultima vreme numarul lor a crescut considerabil“, a precizat Raluca, angajata la salonul de infrumusetare New Look. Inainte de a merge prima data la solar este bine sa consultati un medic dermatolog pentru a afla ce tip de piele aveti si a stabili timpul optim de expunere. Dupa ce ati obtinut acordul medicului, puteti sa va programati prima sedinta la solar. Dar, daca vreti ca in urma sedintelor sa obtineti bronzul dorit, este indicat sa respectati anumite reguli. Astfel, oricât de mult ati tine la imaginea dumneavoastra inainte de expunerea la solar, va trebui sa va demachiati cu atentie (asta pentru a va bronza uniform si pe fata). Nu doar fata, ci si corpul trebuie pregatit pentru sedintele de bronzat la solar.


Folositi creme de protectie


Inainte de expunerea la razele ultraviolete este necesar sa folositi o crema de protectie (nu crema pe care o folositi când mergeti la plaja, ci una special creata pentru cei care se bronzeaza la solar).


In caz ca doriti sa va bronzati mai repede, puteti apela la produse acceleratoare, si anume creme care permit bronzului sa intre rapid in piele. Prima „vizita“ la solar nu trebuie sa dureze mai mult de cinci-sapte minute, iar apoi timpul de expunere creste proportional cu numarul sedintelor. Cea mai lunga sedinta la solar dureaza 20 de minute. Pâna când dobânditi bronzul dorit veti fi nevoite sa mergeti la solar o data la doua zile. Apoi, dupa ce ati obtinut culoarea dorita, va trebui s-o si intretineti, adica sa mai stati saptamânal câte 15-20 de minute la solar. Este bine de stiut ca nu toate persoanele se bronzeaza la fel de repede, ci in functie de tipul de piele. Imediat dupa expunere este indicat sa va hraniti pielea cu o crema hidratanta, dar va este interzis sa faceti dus timp de câteva ore. Efectele folosirii solarului se observa dupa patru ore de la utilizare. Pentru a nu va afecta vederea, este bine sa purtati intotdeauna ochelari de protectie cât sunteti la solar.


Credeati ca doar femeile sunt interesate sa aiba un bronz de invidiat? Ei bine, va inselati, pentru ca la New Look vin foarte multi barbati care inainte sa intre la solar au grija sa se epileze (cum altfel si-ar mai putea evidentia apoi trupurile bronzate?).


Claustrofobie


Persoanele care sufera de claustrofobie s-ar putea sa nu agreeze ideea de a ramâne, chiar si pentru câteva minute, inchise intr-un spatiu atât de mic. In aceasta situatie puteti ruga un angajat al salonului de infrumusetare sa ramâna in camera cu dumneavoastra cât timp va bronzati. In plus, pentru a evita orice accese de panica, puteti cere cât mai multe informatii despre cum functioneaza solarul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU