14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAcţiuni ale pompierilor doljeni

Acţiuni ale pompierilor doljeni

Secţia  Pompieri Segarcea a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit în gospodăria unui cetăţean, în comuna Drănic. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la adăpostul de animale și la  vegetaţia uscată din zonă. În urma acestuia au ars 80mp vegetaţie uscată şi adăpostul de animale pe o suprafaţă de aproximativ 20mp. Cauza  probabilă a incendiului fiind un foc deschis în spații deschise.       

Secţia Pompieri Băileşti a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată între localităţile Boureni –Băileşti. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la  vegetație uscată, existând posibilitatea de propagare la un lan de porumb. În urma acestuia a ars aproximativ 2500mp vegetaţie uscată. Cauza  probabilă a incendiului fiind o țigară aprinsă aruncată la întâmplare.

Secţia  Pompieri Segarcea a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria unui cetăţean, în oraşul Segarcea str. Crinului. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta la anexele gospodărești, existând posibilitatea de propagare la întreaga casă. În urma acestuia au ars anexe gospodăreşti (magazie, cereale, mobilier, adăpost animale, şopron, plante furajere, bucătăria de vară) pe o suprafaţă de aproximativ 175 mp. Cauza  probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit electric.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS