17 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Ameninţat cu pistolul în parcarea unui hypermarket

Craiova: Ameninţat cu pistolul în parcarea unui hypermarket

Un bărbat din comuna doljeană Lipovu este cercetat pentru comiterea infracţiunii de ameninţare, fiind acuzat că, azi-dimineaţă, a ameninţat cu pistolul un taximetrist cu care s-a certat pe un loc de parcare.   

Potrivit poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, Silviu Enache, de 43 de ani, din Craiova, a sunat la 112 şi a sesizat faptul că, în parcarea hypermarketului Auchan, şoferul unui Jeep Grand Cherokee l-a ameninţat cu un pistol. Ajunşi la locul incidentului, poliţiştii de la Secţia 3 au stabilit că „pistolarul” este Gheorghe Budică, de 42 de ani, din comuna doljeană Lipovu. Bărbatul şi-a parcat maşina pe unul din locurile rezervate taximetriştilor, iar când Enache i-a atras atenţia că nu poate lăsa maşina acolo, între cei doi a izbucnit o altercaţie. După un schimb de „amabilităţi”, Budică a scos un pistol cu aer comprimat şi l-a ameninţat pe Enache.

Cei doi au fost duşi la secţie pentru audieri, unde s-a stabilit că Gheorghe Budică deţine în mod legal pistolul cu bile. Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de ameninţare. Mai multe amănunte puteţi citi în ediţia de luni a Gazetei de Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS