18.3 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiovenii spun NU proiectului Roşia Montană - UPDATE

Craiovenii spun NU proiectului Roşia Montană – UPDATE

UPDATE (21:34) Protestul pentru proiectul Roşia Montană continuă şi la această oră la Craiova. În Piaţa „Mihai Viteazul” din Bănie se mai află câteva zeci de persoane, care continuă să susţină cauza şi să îşi arate dorinţa de a proteja zona Roşia Montană, protestatarilor alăturându-se până acum mai mulţi trecători.


UPDATE (20:29) Tinerii din Craiova continuă şi la această oră protestul împotriva proiectului minier de la Roşia Montană. Protestatarii veniţi în Piaţa „Mihai Viteazul” din Bănie au întins afişele şi pancartele pe jos şi s-au aşezat în jurul lor. Oamenii care trec prin piaţă se opresc şi întreabă protestatarii dacă şi cum le pot fi de ajutor, iar mulţi dintre ei spun că vor participa la următorul protest pentru salvarea Roşiei Montane, acțiune care va fi organizată duminica viitoare.


(18:49) Peste o sută de persoane s-au strâns în centrul Craiovei începând cu ora 17.00 pentru a protesta împotriva proiectului Roşia Montană. Ei au afişat pancarte pe care scria „Vrem iarbă, nu aur”, „Indiferenţa ucide”, „Ei AUr, NOI ciaNUră”, „Uniţi salvăm Roşia Montană”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS