17 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei pietoni accidentaţi într-o zi

Trei pietoni accidentaţi într-o zi

Trei pietoni care încercau să traverseze strada neregulamentar au fost răniţi ieri, în urma a trei accidente rutiere petrecute în Craiova.
Primul accident a avut loc în jurul orei 11.00, pe bulevardul Decebal. Potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, Ion Tătulă, de 32 de ani, din localitatea Secui, care conducea un Opel pe bulevardul Decebal, a accidentat-o pe Iulia Săftoiu, de 55 de ani, din Craiova, care încerca să traverseze strada printr-un loc nepermis.
În jurul orei 15.00, au avut loc două accidente asemănătoare, produse de două tinere care traversau strada prin locuri nemarcate. Adriana Preda, de 25 de ani, din Craiova, în timp ce traversa bulevardul Olteniei, a fost lovită de autoutilitara Renault condusă de Marius Marin, de 28 de ani, din aceeaşi localitate.
După câteva minute, poliţiştii de la Rutieră au fost anunţaţi că pe strada Tabaci din Craiova, în apropierea Spitalului de Urgenţă, a mai avut loc un accident în care a fost rănit un pieton. Agenţii care au ajuns la locul indicat au stabilit că Cristian Petcu, de 34 de ani, din comuna Cârcea, care conducea un BMW pe strada Tabaci, a lovit-o pe Silvia Strănut, de 19 ani, din Craiova, care traversa strada printr-un loc nepermis. Poliţiştii craioveni au precizat că cele trei victime au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde au primit primele îngrijiri medicale şi s-a constatat că leziunile suferite nu le pun viaţa în pericol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS