17 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSkoda proiectată în şanţ de un tir

Skoda proiectată în şanţ de un tir

Două persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova ieri, în jurul prânzului, după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de un tir şi aruncată în afara carosabilului, pe DN 65, la intrarea în Craiova.
Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, Nicolae Dinian, de 65 de ani, din Craiova, care se afla ieri, în jurul orei 12.30, la volanul unei Skoda Fabia cu numărul DJ-07-MFP, a ieşit dintr-un service de pe DN 65 şi a încercat să întoarcă, moment în care maşina a fost lovită în plin de un tir care circula regulamentar dinspre Craiova către Balş.
În urma impactului puternic, autoturismul a fost aruncat într-un şanţ şi a rămas suspendat pe o buturugă, iar tirul a rămas în mijlocul drumului, blocând circulaţia.
La faţa locului au ajuns două echipaje de la Descarcerare şi SMURD, o ambulanţă şi mai mulţi poliţişti. Şoferul a fost scos din Skoda de pompieri, atât el, cât şi pasagera de pe locul din dreapta – faţă, Elena Ciocan, de 48 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova. Medicii au stabilit că Nicolae s-a ales cu câteva coaste fracturate în urma accidentului. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral, plus câteva zgârieturi şi vânătăi, pentru care nu a fost necesară internarea sa în spital.
Valentin Adrian Stoica, de 34 de ani, din Drănic, şoferul tirului, a povestit că şoferul Skodei a întors către Craiova şi, deşi a frânat, nu a putut să îl evite. După primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii de la Rutieră au stabilit că accidentul s-a produs din vina şoferului Skodei, care nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere. Reprezentanţii IPJ Dolj au comunicat că bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate mai mult de o oră, în ambele sensuri de mers formându-se cozi de maşini pe doi-trei kilometri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII