17 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRazie pentru verificarea armelor şi uneltelor de pescuit

Razie pentru verificarea armelor şi uneltelor de pescuit

Ofiţerii din cadrul Biroului Arme, Explozivi, Substanţe Toxice Dolj, ai Departamentului Poliţiei de Intervenţie Rapidă şi poliţiştii din Segarcea au executat vineri, pe raza comunelor Cârna şi Goicea, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor de încălcare a regimului armelor şi muniţiilor, dar şi a infracţiunilor de braconaj. În cadrul acţiunii au fost constatate 11 infracţiuni, pe numele persoanelor în cauză fiind întocmite actele premergătoare începerii urmării penale. Au fost confiscate un pistol cu aer comprimat GAMO, un pistol de autoapărare GRIZZLY EKOL, 29 de cartuşe nepercutate cu bile şi gaze, 16 tuburi de cartuşe percutate, trei obiecte artizanale pe bază de amestecuri pirotehnice din clasa a II-a, 36 de pocnitori, o sabie, trei prostovoale, nouă setci din plasă textilă şi zece setci din plasă monofilament.
În urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa lui Viorel Voicu, de 34 de ani, din comuna Cârna, au fost găsite cele două pistoale, 29 de cartuşe nepercutate cu bile şi gaze, 16 cartuşe percutate, trei obiecte artizanale pe bază de amestecuri pirotehnice, 36 de pocnitori şi o sabie, bunuri deţinute ilegal. Pe numele doljeanului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, deţinerea ilegală de obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice şi port ilegal de armă albă.
La domiciliile lui Răzvan Pădureanu, de 18 ani, Alexandru Ungureanu, de 22 de ani, Adrian Puiu, de 35 de ani, şi Ion Selistraru, de 50 de ani, toţi din Cârna, au fost găsite unelte de pescuit interzise de lege. Celor în cauză li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere fără drept a uneltelor de pescuit comerciale şi de deţinere spre utilizare a uneltelor din plasă tip monofilament.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII