16.2 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTentativa de omor pentru o bere

Tentativa de omor pentru o bere

Un doljean, de 20 de ani, a fost retinut de politisti sub acuzatia de tentativa de omor, dupa ce si-a injunghiat partenerul de pahar.


Conflictul a avut loc luni seara, in barul AF Rotaru, situat pe strada Locotenent Becherescu din municipiul Bailesti, unde Danubiu Marcu a intrat sa bea o bere impreuna cu amicul sau, Fane Baboi. La un moment dat, cei doi s-au luat la cearta, dupa ce Baboi l-ar fi stropit cu bere pe Danubiu. Suparat, Baboi a plecat, dar s-a intors in bar câteva minute mai târziu. S-a asezat insa la alta masa, cu o bere si o cafea in fata. N-a apucat sa-si termine berea, ca s-a ridicat de pe scaun, a scos cutitul de la brâu si s-a dus direct la Danubiu, suparat ca nu i-a facut si lui cinste cu o bere. L-a injunghiat pe fostul lui partener de pahar cu mai multe lovituri de cutit aplicate in zona abdominala, apoi l-a crestat la mâna si pe alt consumator care sarise sa-l opreasca. A fugit apoi din bar, fiind urmarit de Danubiu. Victima s-a prabusit la pamânt intr-o balta de sânge dupa doar câtiva pasi. Grav ranit, Danubiu Marcu a fost preluat de o ambulanta si dus la Spitalul de Urgenta din Craiova, unde a fost internat si operat.


Risca zece ani de inchisoare


O echipa a Politiei Judiciare, coordonata de un procuror al Parchetului de pe lânga Tribunalul Dolj, a inceput investigatiile in acest caz. Baboi insa era de negasit, fiind dat in urmarire generala deoarece disparuse de la domiciliu. Marti dupa-amiaza, politistii bailesteni au reusit sa-i dea de urma si sa-l retina, iar in cursul zilei de ieri Baboi a fost prezentat in fata procurorului anchetator, care a propus arestarea preventiva a invinuitului, sub acuzatia de tentativa de omor. Daca va fi gasit vinovat de judecatori, Baboi risca pâna la zece ani de puscarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII