22 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident mortal la Radovan

Accident mortal la Radovan

Doi tineri si-au pierdut viata in urma unui tragic accident de circulatie petrecut duminica seara pe DN 56 Calafat-Craiova.


In jurul orei 22.00, Andreea Bancu, de 23 de ani, si logodnicul ei, Marius Costin Pirvulescu, de 26 de ani, ambii din Craiova, veneau dinspre Calafat catre casa, cu un autoturism Daewoo Nubira, condus de tânara. Iesisera din padurea Radovan si tocmai parcurgeau o portiune de drum drept. Din motive care n-au fost pe deplin elucidate pâna in prezent, masina a parasit partea carosabila si s-a izbit violent de un copac aflat pe partea dreapta a drumului. Impactul a fost deosebit de violent, autoturismul zdrobindu-se de pom. Cei doi ocupanti ai autoturismului si-au pierdut viata pe loc. In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. Acul vitezometrului a ramas fixat dupa ciocnire la 220 km/h. Cei doi tineri nu purtau centurile de siguranta.


In ultimii trei ani, in judetul Dolj s-au produs din cauza vitezei excesive 86 de accidente, in urma carora 30 de persoane si-au pierdut viata, alte 56 fiind grav ranite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

17 COMENTARII