14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalScuter infipt in Opel

Scuter infipt in Opel

Un grav accident de circulatie s-a petrecut joi seara, la intersectia strazilor Calea Bucuresti si A.I. Cuza din Craiova. In jurul orei 22.00, Nicolae Oprea, de 45 de ani, din Craiova, aflat la volanul unui Opel Corsa cu numarul de inmatriculare DJ-05-DPR, se deplasa pe strada A.I. Cuza si a incercat sa vireze la stânga, pentru a intra pe Calea Bucuresti, catre centru. In acel moment, in portiera soferului s-a oprit un motoscuter care circula pe Calea Bucuresti dinspre centru catre Rotonda.


Dosar penal pentru victima accidentului


Impactul a fost deosebit de violent. Daca soferul masinii s-a ales doar cu rani usoare, nu acelasi lucru se poate spune despre cei doi ocupanti ai motoscuterului, care au fost aruncati din sa. Cel mai grav ranit a fost Aurel Stefan, de 19 ani, din Craiova, conducatorul motoscuterului. Tânarul a fost dus la Spitalul de Urgenta Craiova, unde a fost bagat direct in sala de operatie, cadrele medicale suspectându-l de o fractura de bazin si eventuale leziuni interne.


Lucratorii Biroului Politiei Rutiere Craiova au inceput cercetarile pentru a stabili conditiile in care s-a produs accidentul. Dupa primele cercetari, politistii au stabilit ca vinovat se face soferul Opelului, care nu i-a acordat prioritate de trecere motoscuterului, ce se deplasa pe drumul cu prioritate. Conducatorului auto Nicolae Oprea i s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru savârsirea infractiunii de vatamare corporala.


Si Aurel Stefan, conducatorul motoscuterului, s-a ales cu dosar penal. In sarcina lui, politistii au retinut conducerea pe drumurile publice a unui motoscuter neinmatriculat si fara a poseda permis de conducere. Motoscuterul avariat a fost retinut de politie pentru cercetari, ce vor viza inclusiv modalitatea de introducere a lui in tara si plata taxelor vamale. Daca nu s-au platit taxele vamale, scuterul ar putea fi confiscat de Directia Regionala Vamala Craiova. Mai mult, proprietarul s-ar putea alege si cu o amenda contraventionala de pâna la 75 de milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII